ALTERNA Kendi Oil – Dry Oil Mist Frizz Control

Tuote:Dry Oil Mist Frizz Control
Arvoaste:

Alterna on johtava yritys hiustenhoitotuotteiden valmistamisessa. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja merkki on hyvin maineikas. Tuotteet yhdistävät hiussalonkien ammattimaisuuden ja luonnollisten, turvallisten ainesosien monipuolisuuden. Alterna -tuotteet ovat puhtaita, varmistettuja ja ammattimaisia, joka on yrityksen motto.

Tuotteet eivät sisällä vaurioittavia silikoneja, parabeeneja ja ne ovat saaneet cruelty-free leiman.

Kendi Oil- Dry Oil Mist Frizz Control ansaitsee erikoishuomiota.

ALTERNA-Kendi-Oil--Dry-Oil-Mist-Frizz-Contro

KUVAUS:

Se on suunniteltu hiusten muotoiluun. Se todistautuu suotuisaksi tuotteeksi kaikille naisille hennoilla ja takkuisilla hiuksilla. Kevyt suihke ei latista hiuksia, vaan kesyttää ne ja tekee muotoilusta helppoa sekä nopeaa. Öljy suojaa hiuksia korkeilta lämpötiloilta.

Kendi Oil- Dry Oil Mist Frizz Control tuotetta voi käyttää päivittäiseen hiustenhoitoon, sillä se sisältää hiuksia ravitsevia ja paikkaavia öljyjä.

Bambuöljy (Bambusa Vulgaris Shoot Extract) – tekee hiuksista paksummat ja tuuheammat. Se vahvistaa hiuksia ja ehkäisee haurautta. Öljystä löytyy vitamiineja, hivenaineita ja hiuksia ravitsevia sekä elvyttäviä aminohappoja. Bambuöljy kaunistaa hiuksia.

Ekologinen kendii-öljy on korvaamaton omega-3, omega-6 ja omega-9 rasvahappojen lähde. Ne pitävät huolen hiustuppien prosesseista. Kendi sisältää myös vahvaa antioksidanttia, tokoferolia, joka pitää hiukset joustavina ja ehkäisee ikääntymistä.

Kendi -öljy sisältääpassionhedelmäöljyä nimeltä maracuja (Passiflora Edulis Seed Oil). Se tarjoaa monipuolisia vitamiineja, hivenaineita ja rasvahappoja, joita hiukset tarvitsevat. Öljy ravitsee hiuksia ja elvyttää syvästi. Hopeatungpuun öljy (Aleurites Moluccana Seed Oil) tekee myös ihmeitä – se antaa sileyttä, siinä on elvyttäviä ominaisuuksia ja se imeytyy nopeasti. Tuotteen uniikkeja ainesosia vahvistaa arvokas ja ajaton jojoba öljy (Simmondsia Chinensis Seed Oil), joka stimuloi hiusten soluja ja voimistaa hiuskasvua. Se tarjoaa myös loistavan suojan.

Bamboo series elvyttää vahvasti ja ravitsee hiuksia. Se on yhdistelmä hyvin ammattimaista hiusten muotoilua ja hoitoa.

Öljy on aika nestemäinen ja muistuttaa suihketta. Se tulee suihkepullossa – käyttö on helppoa ja mukavaa.

Sitä on todella helppo käyttää. Sen kevyen ja rasvattoman koostumuksen ansiosta öljy ei latista hiuksia. Öljy takaa miellyttävän ja luonnollisen viimeistelyn kampauksille. Hiuksista tulee kiiltävät ja silkinpehmeät. Pullo tarjoaa 125 ml tuotetta ja kestää kauan. Tämä on hyvä uutinen, sillä hinta on paljon korkeampi kuin muut samankaltaiset tuotteet.

Kendi Oil -öljyn pakkaus on hyvin kaunis. Muovipullo on läpinäkyvä ja vaaleanruskea. Suihkesuutin on tumman suklaan värinen ja toimii sulavasti. Pullon tarra esittää bambun varsia. Se näyttää todella erikoiselta.

Kaikki ekologiset fanit tulevat rakastamaan sitä luonnollisten ja ympäristöystävällisten ainesosien ansiosta.

TARKOITUS:

Öljy on luotu hentojen ja keskipaksujen hiusten muotoilua ja hoitoa varten. Kevyt koostumus ei latista hiuksia, vaan saa ne sen sijaan näyttämään upeilta. Tuote vaikuttaa välittömästi. Se sisältää E-vitamiinia, joka ehkäisee hiusten ennenaikaista ikääntymistä. Öljy vaikuttaa myös loistavasti takkuihin. Tuote on täydellinen naisille, jotka vaativat muotoilutuotteilta paljon ja lukevat ainesosista tarkasti.

OHJEET:

Kendi Oil- Dry Oil Mist Frizz Control hiusöljyä tulisi suihkuttaa kosteisiin hiuksiin pesemisen jälkeen. Sitä voi myös asettaa kuiviin hiuksiin ennen muotoilua. Se tekee muotoilusta helpompaa ja kesyttää hiukset.

HYVÄT PUOLET:

  • ekologinen, ei sisällä silikoneja tai parabeeneja
  • todella kevyt koostumus ei latista hiuksia
  • ei jätä rasvaista kerrosta
  • paljon arvokkaita öljyjä
  • kaunis pullo ja miellyttävä tuoksu
  • paikkaa hiukset uskomattoman nopeasti
  • helppokäyttöinen

 HUONOT PUOLET:

  • korkea hinta