ALTERNA – Kendi Oil Pure Treatment Oil

Tuote:Pure Treatment Oil for Thick & Coarse Hair
Arvoaste:

ALTERNA Professional Haircare voi kerskailla vuosien kokemuksella kosmetiikkatuotteiden luonnissa hiusten muotoiluun ja hoitamiseen. Laatu ja maine ovat tärkeimmät asiat yritykselle; se valitsee tuotteidensa ainesosat tarkasti. Muut merkit eivät yllä tälle tasolle ja yrittävät matkia Alternaa. Merkki seisoo laadun, ylellisyyden, tehokkuuden ja ekologisuuden takana. Se hyödyntää usein luonnollisia ainesosia ja tästä syystä öljyt kiinnostavat myös. Yritys käyttää öljyjen voimaa kosmetiikkatuotteissa menestyneesti.

Kendi Oil Ultimate Frizz Control on yksi suosituimmista Alterna -tuotteista.

Treatment-Oil-for-Thick-&-Coarse-Hair

KUVAUS:

Pure Treatment Kendi Oil on melkein identtinen versio tuotteesta Kendi Oil- Dry Oil Mist Frizz Control. Siinä ei ole suutinta, vaan pipetti. Se muistuttaa kaikkia ammattimaisia eko-liikkeistä saatavia eko-öljyjä. Käyttö pipetin avulla on äärimmäisen mukavaa, sillä voimme annostella tuotteen oikein. Lisäksi, se näyttää todella ammattimaiselta ja tunnemme tuotteen tarjoavan hiuksillemme ammattitaitoista hoitoa.

Öljy on paksu ja hyvin keskittynyt, eli sitä ei suositella hennoille hiuksille – se saattaa latistaa niitä.

Kendi Oil Ultimate Frizz Control on ammattimainen tuote. Se sisältää suuren määrän eri öljyjä, jotka elvyttävät hiuksia ja vähentävät takkuja nopeasti.

Tuotteen öljyjen monipuolisuus on hämmästyttävä. Se sisältää jopa yhdeksää öljyä. Ne ovat kaikki erikoisia sekä tarkoin valittuja ja täten oman kuvauksen arvoisia.

Bambuöljy (Bambusa Vulgaris Shoot Extract) – tekee hiuksista paksummat ja ehkäisee takkuja.

Jojoba öljy (Simmondsia Chinensis Seed Oil) – sen ainesosat muistuttavat päänahan tuottamaa talia, jonka ansiosta öljy huolehtii talitasapainosta. Se sisältää luonnollisen auringonsuojan ja nopeuttaa solujen palautumista.

Buriti öljy (Mauritia Flexuosa Fruit Oil) – arvokas öljy Pohjois-Amerikasta. Se on pullollaan rasvahappoja, suojaa haitalliselta UV-säteilyltä ja hidastaa ikääntymisprosesseja.

Vehnäalkio-öljy (Triticum Vulgare Germ Oil) – suositellaan pääasiassa naisille, jotka etsivät öljyjä vahvoilla elvyttävillä ominaisuuksilla. Se estää hiusten ikääntymisen ja huolehtii hiustuppien toiminnasta.

Rypälesiemenöljy (Vitis Vinifera Seed Oil) – parantaa ihon ja hiusten palautumista, ehkäisee hauraita hiuksia ja kosteuttaa. Se sisältää monia eri vitamiineja: A, E, K ja D. Linolihappo ja lesitiini elvyttävät ja tuovat kiiltoa.

Kukui öljy (Aleurites Moluccana Seed Oil) – uutetaan pääasiassa Havaijilta löytyvän kasvin pähkinöistä. Se tarjoaa monia tyydyttämättömiä rasvahappoja, tehden hiuksista vauriokestävämmät. Se sisältää myös erilaisia nuoruuden vitamiineja – E, C ja A. Öljy tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Kukui öljy on todella hellävarainen, eikä ärsytä.

Oliiviöljy (Olea Europaea Fruit Oil) – tunkeutuu hiuksiin helposti, omaa kosteuttavia ominaisuuksia. Parantaa hiuskasvua ja elvyttää syvästi.

Avokado öljy (Persea Gratissima Oil) – kesyttää sekä kosteuttaa hiuksia ja tekee niistä kiiltävät. Öljy parantaa hiusten kuntoa, sulkee niiden suojakerroksen ja antaa niille sileyttä.

Passionhedelmäöljy (Passiflora Edulis Seed Oil), myös tunnettu nimellä maracuja öljy – uutetaan Etelä-Amerikasta löytyvästä kasvista. Passionhedelmäöljy sisältää paljon hivenaineita (kalsium, rauta, magnesium, fosfori, kalium, natrium ja sinkki), kerta- ja monityydyttämättömiä rasvahappoja, A-, C-, E- ja K-vitamiineja sekä foolihappoa. Se on terveyttä edistävien ainesosien lähde, ne palauttavat kiillon hiuksiin ja ravitsevat niitä. Lisäksi öljy tekee hiuksista kestävät, terveemmät ja hyväkuntoiset.

Öljyjen suuren määrän ansiosta ALTERNA tuote on ainutlaatuinen ja erottuu muiden tuotteiden joukosta.

Tuotetta on täydennetty porkkanauutteella, joka sisältää paljon beeta-karoteenia. Se hoitaa kuivia sekä hauraita hiuksia ja tekee harjaamisesta helpompaa. Öljy tarjoaa kosteuttavia ominaisuuksia. Aloe vera uute tekee hiuksista kestävämmät, eikä anna myrkkyjen kerääntyä hiusten sisään. Uute kosteuttaa hyvin ja tarjoaa takuttomat, kiiltävät hiukset. Japaninpiparjuuri (wasabi uute) sisältää paljon A- ja B-vitamiineja. Ne vahvistavat hiuksia ja parantavat hiuskasvua. Leväuute tunkeutuu syvälle hiuksiin, ravitsee ja jälleenrakentaa vaurioituneita hiuksia. Se auttaa jopa todella vaurioituneita hiuksia ja antaa niille kauniin kiillon.

Tuotteen öljyjen voima on omalaatuinen ja takaa loistavat tulokset. Valmistaja lupaa kestävä, vahvat, sileät ja pitkäkestoiset hiukset syystä. Öljy tarjoaa hiuksille kokonaisvaltaisen huolenpidon ja elvytyksen. Se on paksu ja tehokas sekä ympäristöystävällinen, ei sisällä parabeeneja tai silikoneja, cruelty-free; pullon voi kierrättää. Se on pienikokoinen (50 ml) mutta se ei lopu nopeasti, sillä päivittäiseen käyttöön tarvitaan vain vähän tuotetta. 1-2 tippaa hiuksiin riittää.

TARKOITUS:

Öljy sopii päivittäiseen hiustenhoitoon paksuille ja karheille hiuksille. Öljyn paksuus voi latistaa hentoja hiuksia. Onneksi öljystä on olemassa suuttimellinen versio hennoille hiuksille.

OHJEET:

Öljyä voi käyttää viikoittain: aseta sitä hiuksiin ennen pesemistä ja anna vaikuttaa 10 minuuttia.

Se on erinomainen tuote, joka tarjoaa hiuksille jokapäiväisen suojan. Sitä tulisi asettaa kosteisiin, pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Älä huuhtele.

HYVÄT PUOLET:

 • jopa kymmenen hoitavaa öljyä
 • luonnolliset ainesosat
 • ei sisällä parabeeneja tai silikoneja
 • ekologinen
 • välittömät ja huikeat vaikutukset
 • tehokas
 • kaunis pakkaus
 • miellyttävä tuoksu
 • cruelty-free
 • pullon voi kierrättää

 HUONOT PUOLET:

 • korkea hinta
 • pipetin kanssa saa varoa – se saattaa hajota pudotessa