Bioelixire Argan Oil

Tuote:Bioelixire Argan Oil
Arvoaste:

Bioelixire on korkealaatuisia ja kohtuuhintaisia kauneustuotteita luova yritys. Yritys sanoo keskittyvänsä tuotteiden laatuun sen sijaan, että he käyttäisivät omaisuuden markkinointiin tai julkisuuden henkilöihin. Luonto ja teknologia ovat merkin inspiraationlähteet. Bioelixire yhdistää nämä kaksi tehdäkseen korkealaatuisia tuotteita. Se on saanut hyvin positiivisia mielipiteitä verkossa, myös kauneudelle omistetuilla sivuilla.

Bioelixir Argan Oil on ehdottomasti mainitsemisen arvoinen.

Bioelixire-Argan-Oil

KUVAUS:

Bioelixir Argan Oil öljyn pääainesosa on arganöljy (Argania Spinosa Kernel Oil). Seerumi sisältää myös jojoba öljyä (Simmondsia Chinensis Seed Oil) ja auringonkukkaöljyä (Helianthus Annus Seed Oil/Sunflower Seed Oil).

Arganöljy on täydellinen vaurioituneiden ja heikentyneiden hiusten hoitoon. Naiset, jotka föönaavat tai suoristavat hiuksensa usein, tulisi taatusti ystävystyä sen kanssa. Se suojaa myös mekaanisilta vaurioilta. Lisäksi, öljy kosteuttaa, lisää kiiltoa ja hoitaa hiusten latvoja.

Jojoba öljy elvyttää ihon ja hiusten soluja. Se takaa myös suojan UV-säteilyltä ja muilta ympäristön haitallisilta olosuhteilta, kuten tuulelta, pakkaselta tai polttavalta auringolta. Öljy kesyttää hiukset ja ehkäisee rikkoutumista sekä tekee muotoilusta paljon helpompaa.

Auringonkukkaöljy ei ainoastaan ehkäise takkuja, vaan kosteuttaa, vahvistaa ja ravitsee hiuksia. Lisäksi, se kesyttää kurittomat ja vaikeasti muotoiltavat hiukset.

Kaikki öljyt ovat tietenkin EFA-täytteisiä (välttämättömiä rasvahappoja), jotka parantavat hiusten solujen prosesseja. Ihmiskeho ei pysty syntetisoimaan rasvahappoja itse, eli niiden on pakko tulla ”ulkopuolelta”. Rasvahappojen puute kehossa voi johtaa moniin vaivoihin, muun muassa ihosairauksiin ja solujen kuivumiseen. Tässä tapauksessa hapot palauttavat nuoruuden hiuksiin.

Argan Oil Serum on elvyttävä ja vahvasti kosteuttava tuote. Se taistelee hiusten haurautta vastaan ja ehkäisee kaksihaaraisia. Lisäksi, se palauttaa hiusten hyvän kunnon ja hidastaa ikääntymisprosesseja.

Kiinnostava fakta: valmistaja suosittelee tuotteen käyttöä myös muualle kuin hiuksiin. Sitä voi hieroa vartaloon. Se tarkoittaa, että tämä tuote on kokonaisvaltainen ja tarjoaa monia käyttötapoja. Yksi tuote monille tarpeille? Aivan kuten perinteiset luonnolliset öljyt. Kauneustuote erottuu varmasti muiden tuotteiden joukosta.

Seerumi imeytyy nopeasti ja sen asettaminen hiuksiin on vaivatonta. Pullossa on käyttöä helpottava pumppu.

Lisäksi, se on täydellinen hiusten kesyttämiseen, se palauttaa eloisuuden hiuksiin ensimmäisen käyttökerran jälkeen ja voit olla varma, että se ei latista hiuksia. Hiuksien helppo muotoilu on miellyttävä yllätys käytön jälkeen.

Silikonien korkea määrä voi olla hieman huolestuttava. Ne eivät valitettavasti tee öljyn tehtävästä helpompaa.

Öljy tulee muovisessa, läpinäkyvässä 50 ml pullossa. Koostumus on vetinen ja tuote – valitettavasti – loppuu nopeasti (etenkin, kun sitä käyttää hius- ja ihotuotteena). Pumppu on musta, siinä on korkki ja se toimii vaivattomasti. Pakkaus ei kuitenkaan tee vaikutusta, se on aika tavallinen. Tässä asiassa valmistaja olisi voinut panostaa enemmän. Sama pätee tuoksuun: se ei valitettavasti saa aikaan positiivisia tunteita. Tämän voi kuitenkin kääntää hyödyksemme: tuote ei sisällä hajusteita – komedogeenisia ominaisuuksia omaavia ainesosia.

TARKOITUS:

Bioelixire Argan Oil sopii kaikille hiustyypeille… eikä vain hiuksille. Tuotetta voi myös käyttää koko vartalon kosteuttamiseksi kylvyn jälkeen. Se on ihanteellinen kaikille heille, jotka kärsivät kroonisen kuivasta ihosta tai haluavat hoitaa ihoa karvanpoiston jälkeen. Öljy sopii myös ihonhoitoon auringon ottamisen jälkeen.

Tuote palauttaa hiusten luonnollisen kiillon, kosteuttaa ja ravitsee hiuksia juurista latvoihin. Tämä ehkäisee katkeamista ja suojaa hiuskuituja vaurioilta.

OHJEET:

Levitä suuri tippa öljyä kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Laita tuotetta runsaasti latvoihin. Älä huuhtele.
Jos haluat levittää tuotetta iholle, hiero sitä pyyhekuivaan kehoon.

HYVÄT PUOLET:

  • sisältää kolmea öljyä
  • monipuolisuus (hiukset ja keho)
  • kevyt, ei latista hiuksia
  • lisää kiiltoa ja pehmeyttä hiuksiin

 HUONOT PUOLET:

  • pieni koko, loppuu nopeasti
  • alikehitetty pakkaus
  • öljyt eivät ole sisällön pääainesosa