Biosilk Maracuja Oil

Tuote:Biosilk. Hydrating Therapy. Maracuja Oil for dry and damaged hair
Arvoaste:

Biosilk on amerikkalaisen Farouk Systems -yrityksen tarjoama hiustenhoitotuotteiden sarja. Se on sarja pidettyjä ja ammattilaisten käyttämiä tuotteita. Niitä löytää useista hiussalongeista. Tämä nestemäinen silkki herätti kiinnostusta kosmetiikkamarkkinoilla ja keräsi monen naisen arvostuksen ja mieltymyksen. Päteekö sama Maracuja Oil tuotteeseen? Mitä ainesosia tuote sisältää?

Mitä ominaisuuksia passionhedelmäöljy tarjoaa?

Biosilk-Maracuja-Oil

KUVAUS:

Biosilk Maracuja Oil on suljettu pieneen pulloon. Se on kooltaan vain 15 ml. Sen päätehtävä on kosteuttaa kuivia ja huonokuntoisia hiuksia. Tuote sisältää passionhedelmäöljyä (Passiflora edulis Seed Oil), joka (monien muiden öljyjen tapaan) sisältää hiustensisäisiä prosesseja parantavia tyydyttymättömiä. Se on täynnä A-, C-, K- ja E-vitamiineja sekä kalsiumia, fosforia ja kaliumia. Lisäksi öljy tehostaa hiusten uusiutumista ja tarjoaa arvokkaita elementtejä. Siinä on myös ikääntymisenvastaista arganöljyä suurempia potentiaali, suuren bioflavonoidimäärän ansiosta. Öljy elvyttää hiuksia tehokkaasti latistamatta niitä.

Seerumi sisältää kolmea haihtuvaa ja vaaratonta silikonia, jotka lisäävät pehmeyttä hiuksiin ja edesauttavat arvokkaiden ainesosien imeytymistä. Seuraavaksi tuoteselosteesta löytyy: passionhedelmäöljy ja nestemäinen silkki. Tämän takia niiden riittävyydestä ja pitoisuudesta ei tarvitse huolehtia. Nestemäinen silkki lisää kiiltoa, kosteuttaa ja suojaa hiuksia haitallisilta ulkoisilta tekijöitä. Lisäksi, se tekee hiuksista sileät sulkemalla niiden suojakerroksen. Silkki helpottaa hiusten muotoilua ja hoitaa kaksihaaraisia. Tuote sisältää myös hydrolysoitua proteiinia quinoasta. Se tarjoaa ravitsevia ja antioksidanttisia ominaisuuksia. Riisiä (quinoaa) kutsutaan ”inkojen kultaiseksi viljaksi”. Se sisältää suuria määriä hivenaineita ja flavonoideja, jotka hidastavat ikääntymisprosesseja.

Näiden tyypillisten hyödyllisten ainesosien jälkeen voimme löytää hajusteita ja mahdollisia allergeeneja. Hiuksiin asetettuna näiden ei tulisi aiheuttaa harmia. Iholle levittämistä ei kuitenkaan suositella.

Pullo on muovia ja sisältää vain 15 ml tuotetta. Pumppu ei tietenkään mahdu näin pieneen pulloon. Siksi Biosilk Maracuja Oil on varusteltu ainoastaan pienellä kannella.

On yllättävää, kuinka tehokas tuote on, ottaen huomioon sen pienen koon. Se kestää varmasti kaksi kuukautta. Enemmän ei ole aina parempi, tuotetta ei tarvitse käyttää paljon. Pieni tippa tekee ihmeitä vaurioituneille hiuksille. Lisäksi tuote on täydellinen matkakumppani lomilla pienen kokonsa ansiosta. Se mahtuu jokaiseen meikkilaukkuun, matkalaukkuun ja jopa taskuun.

Käyttö on todella yksinkertaista ja tuotteen pieni koko estää öljyn leviämisen käsiin. Biosilk tuotteessa on intensiivinen, makea tuoksu, joka ei valitettavasti sovi kaikille. Tuotteen hinta ilahduttaa varmasti meitä kaikkia. Lisäksi, sitä ei ole kokeiltu eläimillä.

TARKOITUS:

Tuote on suunniteltu kosteuttamaan ja elvyttämään kuivia, muotoilun väsyttämiä hiuksia. Se antaa sileyttä ja kesyttää vaikeasti muotoiltavat hiukset. Öljy sopii myös täydellisesti elottomille hiuksille vailla kiiltoa ja loistoa.

OHJEET:

Hiero pieni tippa öljyä käsissäsi ja levitä kuiville tai kosteille hiuksille. Älä aseta tuotetta päänahkaan. Öljy kosteuttaa ja kesyttää hiukset, jonka takia käyttöä suositellaan ennen muotoilua.

HYVÄT PUOLET:

  • suuri määrä passionhedelmäöljyä
  • nestemäistä silkkiä
  • kevyt koostumus
  • helppokäyttöinen
  • kannettava koko, sopii matkoille
  • käytön mukavuus
  • rahan arvoinen

HUONOT PUOLET:

  • liian makea tuoksu
  • keinotekoisten säilöntäaineiden ja raakaöljyn johdoksen C12-15 käyttö C12-15 alkyylibentsoaatti