Biovax Bambus & Olej Avocado – hair repair oil

Tuote:Biovax Bambus & Olej Avocado
Arvoaste:

L’biotica Biovax merkin slogan on “hiustenhoidon korkein standardi”. Nämä lupaukset eivät ole liioiteltuja. Yritys on voittanut lukemattomia hienoja palkintoja ja sen tuotteita suosittelee Paweł Matracki – hiusstylisti, joka voitti World Hairdressing Championships tittelin vuonna 2014. Yritys työskentelee pääasiassa hiustenhoitotuotteiden parissa ja on tunnistettu ammattilainen tällä alalla. Monet naiset ja miehet luottavat merkkiin ja arvostavat sitä.

Biowax etsii usein pitkään käytettyjä ja tunnettuja, luonnollisia ainesosia, joten luonnollisten öljyjen hyödyntäminen ei ole yllätys.

Biovax Bambus & Olej Avocado hair repair oil ansaitsee huomiomme enemmän kuin mikään muu Biovax öljy.

Biovax-Bambus-Olej-Avocado

KUVAUS:

Tuote on elvyttävä öljy, joka on luotu yhtä tarkoitusta varten: hiusten jälleenrakentamiseen, vahvistamiseen ja vaalentamiseen. Hiuksista tulee myös kestävämmät ja kauniit.

Resepti perustuu turvallisiin ja luonnollisiin ainesosiin. Hyvä uutinen on, että öljy ei sisällä: parabeeneja (haitallisia terveydellemme), haitallisia silikoneja tai parafiinivahaa. Biovax on myös SLS-vapaa (Natriumlauryylisulfaatti) ha SLES-vapaa (Natriumlauryylieetterisulfaatti) – jotka ovat hiusten ja ihon luonnollisia prosesseja häiritseviä kemikaalisia aineita.

Öljyä on täydennetty kolmella hiuksille hyödyllisellä, luonnollisella öljyllä.

 • Bambunlehtiuute (Bambusa Vulgaris Leaf Extract) – on ollut arvostettu tuote elvyttävien ominaisuuksiensa ansiosta jo kauan. Se sisältää vapaiden radikaalien esiintymisen estäviä flavonoideja. Öljy ehkäisee ikääntymisprosesseja sekä hoitaa intensiivistä hiusväriä ja ehkäisee harmaantumista.
 • Bambunversouute (Bambusa Vulgaris Shoot Extract) – on vitamiinipommi, joka vahvistaa hiuksia juurista. Se tunkeutuu syvälle hiuksiin ravitsemaan niitä ja tekemään niistä vauriokestävät. Uute suojaa hiuksia haitallisten ulkoisten tekijöiden vaikutuksilta.
 • Avokado öljy (Persea Gratissima Oil) – sitä on käytetty keittiössä ja kosmetiikka-alalla vuosia. Se hoitaa hiuksia ja palauttaa niiden kunnon. Öljyn tehtävä on tarjota hiuksille kunnollinen määrä terveellisiä tyydyttämättömiä rasvahappoja, jotka parantavat hiusten suojakerroksen. Ne ovat vastuussa suojakerroksen tehokkaasta toiminnasta. Öljy ehkäisee myös kaksihaaraisia.

Hiukset saavat kosteutta, niistä tulee sileät ja vähemmän hauraat. Ne ovat kiiltävät ja suojatut vaurioilta.

Öljy ei ole paksu ja sitä on helppo käyttää. Se ei latista hiuksia tai tee niistä tahmeita.

Öljy tulee pienessä muovipullossa (50 ml). Tuote loppuu valitettavasti nopeasti. Pumppu tekee käytöstä helpompaa. Lisäksi, se auttaa kauneustuotteen annostelussa.

Pullo on kätevä ja siinä on mukava vihreä ja kultainen väri. Käyttö ei ole vaikeaa – pumppu toimii sulavasti. Biovax Bambus & Olej Avocado -tuotteen tuoksu on intensiivinen mutta samalla miellyttävä.

Tuote on vastaanottanut hyvin positiivisia mielipiteitä internetissä. Niiden mukaan tuote palauttaa ja korjaa hiukset täydellisesti. Vaikutukset voi huomata jopa viikon kuluttua käytön aloittamisesta.

TARKOITUS:

Biovax Bambus & Olej Avocado on suunniteltu kaikille hiustyypeille. Paikkaaminen ja elvytys tulevat näkymään parhaiten vaurioituneissa ja kaksihaaraisia omaavissa hiuksissa. Valmistaja takaa perinpohjaisen elvytyksen hiuksille. Öljyn tarkoitus on jälleenrakentaa, kosteuttaa ja vaalentaa hiuksia. Se myös suojaa hiuksia mekaanisilta vaurioilta ja hoitaa niiden latvoja.

OHJEET:

Hiero pieni määrä öljyä käsiisi, lämmitä se ja levitä tasaisesti hiuksiin. Aseta öljyä mieluiten kosteisiin hiuksiin niiden pesemisen jälkeen. Tuotetta ei tarvitse huuhdella pois. Sitä voi myös laittaa kuiviin hiuksiin helpottamaan muotoilua ja kesyttämään hiukset. Öljy on täydellinen päivittäinen hoitoaine hiusten latvoille.

HYVÄT PUOLET:

 • edullinen
 • öljyjen monipuolisuus
 • paikkaa nopeasti
 • kevyt koostumus, ei latista hiuksia
 • ei sisällä parabeeneja tai silikoneja
 • SLS ja SLES-vapaa
 • tehokas
 • monia käyttötapoja
 • hoitaa hiusten latvoja

HUONOT PUOLET:

 • pieni koko; tuote loppuu nopeasti