Dabur, AMLA HAIR OIL

Tuote:Amla hair oil
Arvoaste:

Dabur perustettiin vuonna 1884 Kalkutassa. Sen tuotteet perustuvat muinaisen idän perinteiseen lääketieteeseen, joka on tunnettu nimellä Ayurveda. Se on tunnetuin merkki Intiassa. Suurin osa luonnollisten öljyjen luomiseen käytetyistä ainesosista ovat saaneet inspiraationsa idän filosofioista. Ei siis ole ihme, että Dabur -yrityksen kehittämän hiusöljyt ovat niin suosittuja.

Amla Hair Oil on mainitsemisen arvoinen.

Dabur-Amla-hair-oil

Kuvaus:

Amla Hair Oil on intialainen hiusöljy ja alueen naiset ovat käyttäneet sitä vuosikymmeniä. Se on vastikään levinnyt Intian ulkopuolelle ja siitä on nopeasti tullut maailmanlaajuinen hitti. Tuote sisältää uutetta Amblapuun hedelmästä, jota kutsutaan yleiskielessä ”intialaiseksi karviaismarjaksi” tai yksinkertaisesti amlaksi.

Amla (Phyllanthus Emblica Fruit Extract) on ollut intialaisten naisten tiedossa ja käytössä jo vuosikaudet, hoitaen paksuja, pitkiä ja vahvoja hiuksia. Säännöllisen käytön ansiosta päänahasta tulee terve, juurista ravitut sekä vahvat ja hiuksista kiiltävät. Kaksihaaraisia ei enää synny. Amla stimuloi hiuskasvua, koska se vaikuttaa suoraan hiussoluihin ja tuppiin. Lisäksi, se vahvistaa hiuksia, tekee niistä joustavat, hidastaa ikääntymisprosesseja ja vahvistaa hiusten väriä. Hiuksista tulee paksummat ja joustavammat. Harjatessa huomaa vähemmän irtohiuksia.

Dabur sisältää tunnetun Amla öljyn lisäksi myös muita öljyjä.

 • Rapsiöljy (Oleum Rapae) suojaa hauraita hiuksia ja helpottaa harjaamista. Suojaa hiuksia, joiden omistaja rakastaa föönausta ja suoristamista. Sopii etenkin korkeahuokoisille hiuksille. Öljy sisältää elvyttävää E-vitamiinia ja monia hivenaineita, jotka tukevat hiusten kosteutusta ja ehkäisevät haurautta sekä hiustenlähtöä.
 • Palmuöljy (Elaeis guineensis Oil) – ihanteellinen iäkkäämmille ja huonokuntoisille hiuksille. Se hoitaa jopa todella kuivia hiuksia. Lisäksi öljy sisältää paljon antioksidantteja.
 • Manteliöljy (Prunus Amygdalus Dulcis Oil) – sisältää paljon nuoruuden vitamiineja A ja E. Se hidastaa ikääntymisprosesseja ja suojaa hiuksia sekä soluja kuivumiselta. Lisää kiiltoa ja auttaa elvyttämään jopa hyvin kuivat hiukset.
 • Rosmariiniöljy (Oleum rosmarini officinalis) – sopii kuiville sekä vaurioituneille hiuksille ja rasvaisille hiuksille. Siinä on arvokas ominaisuus, jota voi kutsua puhtaiden hiusten suojelijaksi. Se ei anna saasteiden tunkeutua hiusten sisäosiin. Bakteerit, pöly ja lika pysyvät erossa hiuksista ja päänahasta.

Luonnollisten öljyjen määrä määrittelee maineen. Hiussoluja tukkiva parafiini vaikuttaa negatiivisesti.

Tässä öljyssä on vihreä väri ja vetinen koostumus. 100 ml tuotetta ei kestä kovinkaan kauaa, etenkin pitkillä hiuksilla. Tuote tulee suorassa pullossa kätevällä muovikorkilla. Tuotteen levittäminen hiuksiin ei ole helppoa koostumuksen ja käyttötavan takia. Suuri määrä öljyä yksinkertaisesti läikkyy.

Öljyn tuoksu ei valitettavasti puhuttele ketään puolelleen. Öljyn tuoksu on vahva ja se ei muistuta mitään kasvia tai hedelmää. Monet internetin käyttäjät ovat verranneet tuoksua koipalloihin, puhdistusaineisiin ja wc:n desinfiointiaineisiin. Tämän takia voi olla vaikeaa pitää öljyä hiuksissa kaksi tuntia.

TARKOITUS:

Öljy sopii kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti äärimmäisen vaurioituneille hiuksille, jotka vaativa välitöntä elvytystä. Tuoksun takia se ei ole suosittu tuote naisten keskuudessa, joilla on vähähuokoiset hiukset ja haluavat ainoastaan suojan hiuksille. Monet internet-käyttäjät kutsuvat sitä “äärimmäiseksi pelastukseksi” taistelussa hiusten kauneuden ja elvytyksen puolesta.

OHJEET:

Aseta pieni määrä öljyä sormenpäihin ja hiero päänahkaa hellävaraisesti 5-10 minuuttia. Parhaat tulokset saa antamalla öljyn vaikuttaa ainakin kaksi tuntia lämpimän pyyhkeen alla.

HYVÄT PUOLET:

 • loistavat vaikutukset amla öljyn ansiosta
 • muut öljyt parantavat amlan vaikutuksia
 • ei latista hiuksia
 • naiset ympäri maailman suosittelevat sitä

HUONOT PUOLET:

 • epämiellyttävä tuoksu
 • vaikea käyttää
 • tehoton