Davines OI OIL

Tuote:Absolute Beautifying Potion With Roucou Oil
Arvoaste:

Davines luo korkealaatuisia kauneustuotteita, jotka ovat suosittuja hiussalongeissa. Yritys yrittää tehdä tyylikkäitä ja korkealaatuisia tuotteita huolehtien samalla ympäristöstä.

Davines haluaa käyttää arvostettuja ja luonnollisia ainesosia, joka pitää myös paikkansa roucou öljyä sisältävän hiusöljyn kohdalla.

Davines-OL-OIL

KUVAUS:

Yritys ei pelkää kutsua tuotetta „kokonaisvaltaisesti kaunistavaksi tuotteeksi”. Öljyn tehtävä on tyydyttää hiusten kaikki tarpeet. Annatto, josta roucou öljy uutetaan, on yksi ainesosista, joka tekee öljystä niin monipuolisen.

Roucou öljy (Bixa Orellana) on paksu ja täynnä arvokkaita ainesosia. Se on pullollaan vaurioitunutta hiusrakennetta paikkaavaa beetakaroteenia. Tästä syystä intialaiset kutsuvat sitä “nuoruuden rohdoksi”. Se suojaa hiuksia haitalliselta UV-säteilyltä, voimistaa niiden kestävyyttä ja stimuloi hiuskasvua. Öljy sisältää paljon ellagiinihappoa, joka neutralisoi vapaita radikaaleja ja hidastaa hiusten ikääntymistä. Se ehkäisee hiuskuitujen ohenemista. Öljy vaikuttaa hiuksiin sisäisesti ja ulkoisesti – elvyttää sisältä ja suojaa ulkoa. Hiuksista tulee kiiltävät, joustavat ja helpommat muotoilla.

Lisäksi eliksiiri sisältää auringonkukansiemenöljyä (Helianthus Annus Seed Oil/Sunflower Seed Oil), joka sisältää omega-6 happoa. Se suojaa hiuksia ennenaikaiselta ikääntymiseltä, lisää kiiltoa, kosteuttaa ja paikkaa hiusten rakennetta.

Absolute Beautifying Potion ainesosien joukosta löydämme myös uuden sukupolven keinotekoisia öljyjä – Davines laboratoriossa luotu seos, joka luo hiuksia suojaavan silikonipinnan.

Davines Oil tuo kiiltoa, tekee hiuksista silkinpehmeät ja kauniit. Se ei latista hiuksia ja tekee muotoilusta helpompaa. Öljy luo vahvan suojakerroksen hiusten ympärille. Se hidastaa hiuskuitujen heikentämisestä vastuussa olevia prosesseja ja nopeuttaa hiusten kuivumista.

Davines tuotteet ovat aika kalliita. 50 ml seerumista on maksettava huomattava määrä rahaa. Jos etsimme täynnä luonnollisia öljyjä olevaa tuotetta, Davines Oil saattaa tuottaa pettymyksen: roucou öljyn määrä ei tee vaikutusta.

Tuotteen design on todella hienoa: läpikuultava tynnyrin muotoinen pullo mustalla etiketillä ja värillisesti sopivalla muovipumpulla. Pullo on ainutlaatuinen – valmistaja luopui itämaisesta tyylistä, joka on ominainen useimmille öljyjä sisältäville tuotteille. Glamour minimalismi on paras määritelmä sekä öljyn pakkaukselle että koolle.

Pumppu toimii vaivattomasti. Valitettavasti, se kuluu nopeasti. Tuoksu ei ole erikoinen.

TARKOITUS:

Tuote on luotu kaikille hiustyypeille. Davines Oil on enemmänkin öljyä sisältävä kauneustuote kuin tavallinen öljy. Se on hyvin ylellinen kauneustuote, joka ravitsee välittömästi ja parantaa hiusten ulkonäköä sekä kuntoa. Sitä voi käyttää hoitoaineen vaikutusten voimistamiseen.

OHJEET:

Davines Ol Oil öljyä tulisi asettaa kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Riippuen hiusten paksuudesta ja tuuheudesta, 3-4 tippaa tuotetta on suositeltu määrä. Annostelu tulisi sopeuttaa hiusten tarpeisiin ja kuntoon.

HUONOT PUOLET:

  • sisältää erikoista öljyä, joka tarjoaa vahvoja elvyttäviä ja palauttavia ominaisuuksia
  • välitön toiminta, loistavat tulokset
  • helppokäyttöinen
  • ei latista hiuksia
  • hyvin miellyttävä pullo

HUONOT PUOLET:

  • pieni koko, tehoton
  • epämiellyttävä, ärsyttävä tuoksu