Dove Advanced Hair Series

Tuote:Pure Care Dry Oil. Dull and Dry Hair
Arvoaste:

Dove yritys ei rajoita öljyjen hyödyllisiä vaikutuksia erikoistuotteisiin. Ne ovat myös osa shampoo- ja hoitoainetuotteita.

Etenkin Dove Advanced Series -sarjan hoitoaine kuiville ja elottomille hiuksille s

isältää paljon tällaisia ainesosia.

Dove-Advanced-Hair-Series-Pure-Care-Dry-Oil-Dull-and-Dry-Hair

KUVAUS:

Tuote sisältää kolmea öljyä.

Kookosöljyä (Cocos Nucifera Oil), joka ravitsee hiuksia ja tarjoaa hivenaineita vaurioituneille sekä heikoille hiuksille. Öljy on sinkin, kaliumin ja magnesiumin lähde. Se sulkee hiusten suojakerroksen ja tekee niistä sileät sekä kiiltävät. Lisäksi, se täydentää proteiinivarastoja.

Makadamia öljy (Macadamia Ternifolia Seed Oil) imeytyy hiuksiin nopeasti. Ei syytä huoleen, se ei tee hiuksista rasvaisia tai latista niitä. Öljy sisältää kertatyydyttymättömiä omega-7 rasvahappoja (palmitoleiinihappoja). Hapot ovat talin pääainesosa ja puutteen korjaaminen parantaa hiusten kuntoa huomattavasti ja parantaa niiden prosesseja. Öljy elvyttää hiuksia ja estää niiden kuivumisen. Sopii myös hyvin kuiville hiuksille.

Manteliöljy (Prunus Amygdalus Dulcis Oil) – sisältää suuren määrän A- ja E-vitamiinia. Niitä kutsutaan nuoruuden vitamiineiksi. Ne ylläpitävät hiusten kestävyyttä ja hidastavat ikääntymisprosesseja. Öljy ei anna veden haihtua hiuksista. Se palauttaa kuivien ja vaurioituneiden hiusten kunnon sekä toimii hauraiden hiusten pelastuksena. Lisäksi, se ehkäisee hiusrakenteen vaurioita ja kosteuttaa, vahvistaa sekä lisää kiiltoa. Hiuksista tulee jälleen eloisat.

Hoitoaineen päätehtävä on ravita hiuksia ja tehdä niistä sileät. Hiuksista tulee myös terveemmät ja pehmeät. Hoitoaine sisältää keratiinin erikoisversiota (Keratin Repair Actives), jonka on määrä jälleenrakentaa hiuskuituja, tarjota joustavuutta ja sulkea suojakerros. Hiuksista tulee todella pehmeät heti käytön jälkeen ja kunto paranee huomattavasti. Ei enää takkuisia, elottomia tai karheita hiuksia. Hoitoaineen ansiosta takut katoavat ja harjaus helpottuu.

Pure Conditioner Care Dry Oil -tuotteen tuoksu on mukavan hunajainen ja karamellinen. Se tulee suuressa valkoisessa 250 ml kokoisessa tuubissa. Se riittää 2-3 kuukaudeksi. Pakkaus on tehty joustavasta muovista, jonka ansiosta hoitoainetta on helppo puristaa käteen. Pullon korkki tuottaa valitettavasti pettymyksen. Se istuu aika kovin kiinni ja avaaminen vaatii hieman vaivannäköä (etenkin käsien ollessa märät).

Mikä tärkeämpää, kolmen öljyn käyttö tuotteessa on mukava yllätys. Toisaalta, suuren alkoholimäärän lisääminen (tuoteselosteessa ennen öljyjä!) tuotteeseen ei ole hyvä idea.

TARKOITUS:

Dove conditioner Pure Care Dry Oil on suunniteltu kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Se tarjoaa kosteuttavia ja sileyttä antavia ominaisuuksia. Vaikutukset huomaa välittömästi. Hiuksesi saavat kauniin ulkonäön lisäksi pehmeyttä, sileyttä ja miellyttävän tuoksun. Ajan kuluessa hiuksissa huomaa vähemmän vaurioita.

OHJEET:

Dove Pure Care Dry Oil -hoitoainetta tulisi käyttää shampoon jälkeen, kosteisiin hiuksiin välttäen juuria. Anna vaikuttaa hiuksissa minuutin ja huuhtele huolellisesti.

HYVÄT PUOLET:

  • kolme tarkoin valittua öljyä
  • aktiivisesti jälleenrakentava keratiini
  • välitön kiilto ja ravitsemus
  • hiukset kesyyntyvät ja ovat pehmeät
  • suuri koko

HUONOT PUOLET:

  • suuri alkoholimäärä
  • vaikeuksia korkin avaamisessa