Dove Advanced Hair Series, Pure Care Dry Oil

Tuote:Dove Advanced Hair Series, Pure Care Dry Oil
Arvoaste:

Dove öljy kaikille hiustyypeille on melkein identtinen versio tuotteesta Dove oil for mature hair. Siinä on yhtä hienostunut ulkonäkö ja melkein sama tuoksu. Ainoa eri on ainesosat, joiden on tarkoitus tarjota optimaalisia vaikutuksia kaikille hiustyypeille. Se on osa sarjaa, jonka öljyjen pääainesosa on öljyt.

Se on hyvä vaihtoehto luonnollisia kauneustuotteita myyvien liikkeiden luonnollisille öljyille.

Dove-Advanced-Hair-Series-Pure-Care-Dry-Oil

KUVAUS:

Pakkaus kertoo, että Dove Oil tuotetta on vahvistettu Afrikkalaisella makadamia öljyllä – se on aivan liian vaatimatonta, sillä tuote sisältää paljon arvokkaampia öljyjä, jotka ovat mainitsemisen arvoisia:

 • Pääainesosa on yllä mainittu makadamia öljy (Macadamia Ternifolia Seed Oil). Se on yksi suosituimmista hiusöljyistä loistavan imeytymiskykynsä ansiosta. Öljy tunkeutuu hiuksiin välittömästi. Se jättää hiukset kevyiksi, eikä latista niitä tai tee niistä rasvaisia. Tuote aloittaa taistelunsa kauneuden puolesta hiusten sisällä: omega-7 rasvahappo (oleopalmitiini) tekee hiuksista terveet, paksut ja tuuheat.
 • Korkea määrä kookosöljyä (Cocos Nucifera Oil) tuo kuiville ja heikoille hiuksille välitöntä apua sekä suojaa haitalliselta UV-säteilyltä.
 • Manteliöljy (Prunus Amygdalus Dulcis Oil) – tekee hiuksista pehmeät ja vahvistaa niiden suojaavaa pintaa.
 • Auringonkukkaöljy (Helianthus Annus Seed Oil/Sunflower Seed Oil) on täynnä karoteenia ja E-vitamiinia; stimuloi kollageenikuitujen tuotantoa hidastaen ikääntymisprosesseja.
 • Palmuöljy (Elaeis Guineensis Oil) – taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja elvyttää hiuksia antioksidanttiensa takia.
 • Granaattiomenansiemenöljy (Punica Granatum) – on vähemmän verrattuna ‘mature hair’ -versioon. Se ehkäisee ikääntymisprosesseja tehokkaasti.

Yllä mainitut öljyt ovat tärkeimmät ainesosat tuotteessa Dove Pure Dry Oil. Vaikutuksia ei tarvitse odottaa kauan. Kaikki riippuu tietenkin hiustyypistä ja vauriotasosta mutta ensimmäiset vaikutukset huomaa jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Valmistaja varmisti, että tuote sisältää vaarattomia ja haihtuvia silikoneja, jotka eivät vaurioita hiuksia, vaan tarjoavat niille vahvuutta ja suojaa.

Tuotteen ainoa heikkous on nesteparafiini, joka ei taatusti hyödytä hiuksia.

Dove Pure Care Dry Oil pakkaus on todella hieno: kaunis lasipullo säilyttää hunajanväristä öljyä. Saamme sen vaikutelman, että tuote on luotu huolella ja yksityiskohtaisesti. Öljy on tehokas ja tuoksuu miellyttävältä. Pullo on 100 ml kooltaan. Dove Pure Care Dry Oil kestää kauan.

TARKOITUS:

Pure Care Dry Oil on suunniteltu kaikille hiustyypeille, eli myös öljyisille hiuksille. Öljy on kevyt, eikä latista hiuksia. Se imeytyy täydellisesti jättämättä rasvaista pintaa hiuksiin. Sen tehtävä on tehdä hiuksista kiiltävät, suojata latvoja ja elvyttää. Hiuksista tulee sileät ja muotoilu helpottuu.

OHJEET:

Käyttötapoja on kolme:

 1. Levitä 3-4 annosta pestyihin, kosteisiin hiuksiin korvien korkeudelta alaspäin.
 2. Aseta öljyä hiuksiin ennen pesemistä ja anna vaikuttaa 30 minuuttia.
 3. Aseta öljyä kosteisiin hiuksiin päivittäisen hiushoidon täydennykseksi ja vahvistukseksi.

Jokaisella meistä on erilaiset hiukset, eli on hyvä idea kokeilla kaikkia kolmea tapaa ja valita sopivin.

HYVÄT PUOLET:

 • hyvin valitut, hoitavat öljyt
 • kevyt koostumus, ei latista hiuksia
 • monipuolisuus: eri hiustyypeille ja tarpeille
 • elegantti pakkaus viittaa tuotteesta ja asiakkaasta välittämiseen

HUONOT PUOLET:

 • sisältää nesteparafiinia