Dove Advanced Hair Series. Serum in-oil

Tuote:Advanced Hair Series. Serum in-oil
Arvoaste:

Dove on luottanut hiusöljyihin. Tämä tuote sisältää jopa neljää luonnollista öljyä. Se on kuitenkin uniikki, sillä siinä ei ole tavallisten öljyjen tyypillisiä ominaisuuksia.

Miten se eroaa muista tuotteista?

Dove-Advanced-Hair-Series-Serum-in-oil

KUVAUS:

Dove Advanced Hair Series. Serum in-oil on uniikki kauneustuote. Yritys on yhdistänyt luonnollisten öljyjen voiman seerumin intensiivisyyteen. Tästä syntyi innovatiivinen tuote: öljyseerumi hiuksille. Valmistaja sanoo seerumin saaneen kaksinkertaisen voiman, sillä se yhdistää ravitsevien öljyjen voiman sekä intensiivisen, keskitetyn seerumin.

Öljy hoitaa hiusten pintaa kaunistamalla ja antamalla kiiltoa. Seerumi tunkeutuu syvälle hiuksiin ja taistelee siellä kauniiden hiusten puolesta elvyttämällä ja paikkaamalla hiuksia. Doven seerumin päätehtävä on parantaa hiusten ulkonäköä samalla paikaten niitä. Seerumi sisältää neljää arvokasta öljyä. Niiden ominaisuudet ovat mainitsemisen arvoiset.

Kookosöljy (Cocos Nucifera Oil) – suojaa hiusten ulointa kerrosta. Se ei avaa hiusten suojakerrosta tai jätä hiuksiin rasvaista kerrosta. Öljy ravitsee ja täydentää hiusten pinnan puutteita. Lisäksi, se suojaa haitalliselta UV-säteilyltä.

Palmuöljy (Elaeis guineensis Oil) kosteuttaa ja tekee hiuksista sileät. Sopii hyvin kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Antaa joustavuutta ja sileyttä.

Auringonkukkaöljy (Helianthus Annus Seed Oil / Sunflower Seed Oil) kosteuttaa ja hoitaa hiuksia kunnolla. Öljy lisää kiiltoa ja vahvistaa heikkoja hiuksia.

Manteliöljy sisältää noin 60% rasvahappoja ja suuren määrän proteiinia, jotka toimivat hiusten ja ihon rakennuskivinä. Se sisältää monia hivenaineita ja vitamiineja (E-vitamiini, PP, fosfori, magnesium, kalsium ja rauta). Öljy on loistava hoitoaine kuiville ja äärimmäisen vaurioituneille hiuksille.

Seerumi sisältää UV-filtterin ja kevyttä sekä vaaratonta fenyyli nimistä silikonia, joka suojaa hiusten latvoja vaurioilta ja kaksihaaraisilta. Se parantaa vaurioituneiden ja rikkinäisten hiusten rakennetta. Tuote tekee hiuksista sileät ja suojaa hiustenkuivaajan kuumalta ilmalta. Dove Serum in-oil -tuotteesta löytyy hyvänlaatuinen silikoni nimeltä polydimetyylisiloksaani. Se helpottaa harjaamista ja ehkäisee kuivuutta.

Tuote sisältää monia ainesosia, jotka ehkäisevät veden haihtumista hiuksista. Ne kosteuttavat ja hoitavat hiuksia tehokkaasti.
Parafiinin käyttö ei kuitenkaan ole mahtavaa, sillä se on raakaöljyn tislauksen tuote, eikä tee hiuksille mitään hyvää. Se imee likaa ja bakteereita sekä estää hyödyllisten ainesosien tunkeutumisen syvälle hiuksiin. Huono homma, Dove.

Seerumi tuoksuu hyvältä. Sen tuoksu ei liity mitenkään öljyihin, se on intensiivisen hedelmäinen.

Pullo on kooltaan pieni (50 ml) ja kauneustuote ei valitettavasti kestä kauaa. Seerumi on varusteltu pienellä kultaisella pumpulla, jota on painettava aika voimakkaasti, jotta se toimisi.

Dove Serum in-oil näyttää aika hyvältä – muovipullo on lämmin oranssi-punaisilla väreillään. Värit sekoittuvat miellyttävästi ja keskeltä voi nähdä, että öljyn koostumus ei ole liian paksu.

TARKOITUS:

Dove Serum in-oil kehittynyt tuote, joka tarjoaa vahvan seerumin ja ravitsevien öljyjen kaksinkertaisen tehon. Tuote hoitaa hiusten latvoja. Lisäksi, se imeytyy nopeasti latistamatta hiuksia, jonka ansiosta jopa rasvaiset hiukset omistavat naiset voivat käyttää tuotetta huoletta.

OHJEET:

Seerumia voi levittää märkiin hiuksiin, heti pesemisen jälkeen (3-4 annosta tuotetta) tai kuiviin hiuksiin (1 annos). Sitä tulee levittää korvien korkeudelta alaspäin.

HYVÄT PUOLET:

  • innovatiivinen yhdistelmä seerumia ja öljyä
  • sisältää neljää arvokasta öljyä
  • kevyt koostumus, ei latista hiuksia
  • nopea ja vaivaton käyttö
  • miellyttävä pakkaus
  • raikas, miellyttävä, kukkainen tuoksu
  • vaarattomien silikonien käyttö

HUONOT PUOLET:

  • sisältää parafiinivahaa
  • joskus pumppu ei toimi kunnolla
  • tuotteen pieni koko