Dove Nutritive Solutions Nourishing Oil Care

Tuote:Nutritive Solutions Nourishing Oil Care
Arvoaste:

Dove -yritystä ei pidetä syyttä kauneusalan ammattilaisena.

Kaikki tämän merkin tuotteet ovat tarkoin kehitettyjä ja luotuja tarjotakseen hiuksille maksimaalisen huolenpidon ja ravintoaineet.

Dove-Nutritive-Solutions-Nourishing-Oil-Care

KUVAUS:

Luodessaan kaksikerroksista hoitoainetta Nourishing Oil Care, yritys panosti käytön kätevyyteen ja mukavuuteen. Hoitoaine tulee pitkässä pullossa, joka muistuttaa hiussuihketta. Pullon läpi voi nähdä tuotteen kaksi erillään olevaa kerrosta. Kummallakin on eri tehtävä hiuksissa:

Hoitoaineen ensimmäinen kerros on täynnä arvokkaita öljyjä (manteli, argan, kookos). Se on suunniteltu ravitsemaan ja elvyttämään vaurioituneita sekä kuluneita hiuksia. Kevyt koostumus antaa mikroskooppisten partikkeleiden tunkeutua hiuksiin välittömästi ja siellä ne taistelevat jokaisen hiussolun kauneuden puolesta. Tässä kerroksessa käytetty Actives Fibre -teknologia tarjoaa välittömiä vaikutuksia. Se tarkoittaa, että aktiiviset ainesosat voivat nopeasti ja helposti päästä kaikkein pienimpiinkin hiuskuituihin.

Toinen kerros on paksumpi ja uppoaa pullon pohjalle. Se on suunniteltu tekemään hiuksista sileät, kesyttämään ne ja helpottamaan muotoilua latistamatta sekä rasvoittamatta hiuksia. Micro Moisture -teknologia – tai ”kosteutus solutasolla” on vastuussa hiusten huolellisesta kosteutuksesta ja antaa uniikkia pehmeyttä. Dove Nutritive Solutions hoitoaineen kerros takaa oikean kosteustason kuivista ja takkuisista hiuksista kärsiville naisille.

Hoitoaineessa käytettyjen öljyjen hyödyllisistä vaikutuksista kannattaa mainita (koska ne ovat tämän kauneustuotteen päähahmoja).

Manteliöljy (Prunus Amygdalus Dulcis Oil) on vaaraton ja todella hellävarainen, eli sitä voi käyttää jopa vastasyntyneiden hoidossa. Öljy sisältää noin 50% hyvä rasvahappoja, jotka stimuloivat koko vartalon prosesseja, myös hiusten. Se sisältää myös A-, E-, D- ja B-vitamiineja.

Arganöljy (Argania Spinosa Kernel Oil) on kosmetiikkatuotteiden hitti, koska siinä on hydrolipidikerrosta paikkaavia uniikkeja ominaisuuksia. Tarjoa hiuksille kosteutusta sisäisesti.

Kookosöljy (Cocos Nucifera Oil) suojaavien ja takunvastaisten ominaisuuksien lisäksi se puhdistaa myrkkyjä ja epäpuhtauksia.

Hoitoaine tulee suuressa (200 ml), hienossa, muovipullossa miellyttävillä väreillä. Tuote on varusteltu pumpulla, joka helpottaa käyttöä ja ehkäisee tuotteen liikakäyttöä. Tämä tekee siitä todella tehokkaan. Pumppu toimii hyvin, eikä jumita. Lisäksi tuotteen mattapinta tekee käsittelystä helppoa ja estää tuotteen lipsumisen käsistä.

TARKOITUS:

Dove Nutritive Solutions Nourishing Oil Care on suunniteltu kuiville ja takkuisille hiuksille mutta sopii hyvin myös rasvoittuville hiuksille. Sitä tulisi levittää hiuksiin korvien korkeudelta alaspäin suojaamaan ja ravitsemaan.

OHJEET:

Pulloa tulisi ravistaa niin, että kerrokset sekoittuvat keskenään. Tämä takaa kaksikerroksisen hoitoaineen tasasuhteisen käytön. Sitä voi levittää kuiviin tai kosteisiin hiuksiin heti pesemisen jälkeen. Se ei vaadi huuhtelua. Käyttö on vaivatonta ja tuote ei jätä epämiellyttävää, rasvaista pintaa hiuksiin.

HYVÄT PUOLET:

  • käytön kätevyys ja mukavuus
  • kevyt, kaksikerroksinen koostumus ei latista tai tee hiuksista rasvaisia
  • suuri määrä tarkoin valittuja öljyjä
  • ravitsee ja suojaa hiuksia
  • miellyttävä tuoksu pysyy hiuksissa
  • kesyttää ja tekee hiuksista sileät välittömästi

HUONOT PUOLET:

  • suuri määrä polydimetyylisiloksaania, joka voi tukkia hiussoluja ja estää hyvin ainesosien imeytymisen.