Dove Pure Care Dry Oil

Tuote:Dove Pure Care Dry Oil Restorative Treatment
Arvoaste:

Dove tuotteessa on kaunis ja elegantti pakkaus – lasipullo annostelijalla.

Se on luotu kypsille hiuksille ja sitä on vahvistettu granaattiomenansiemenöljyllä, joka tarjoaa ikääntymisenvastaisia vaikutuksia.

Dove-Pure-Care-Dry-Oil-Restorative-Treatment

KUVAUS:

Dove kosmetiikkatuotteen rooli on huolehtia erikoissuojaa tarvitsevista hiuksista. Tärkein öljy tuotteessa granaattinomenansiemenöljy (Punica Granatum), joka on tunnettu iät ja ajat ikääntymisenvastaisista ominaisuuksistaan. Öljy sisältää noin 70% granaattiomenahappoa. Happo kuuluu omega-5 happoryhmään ja taistelee loistavasti hiusten ja ihon ikääntymistä vastaan. Granaattiomenansiemenöljy ei ole ainoa öljy tuotteessa. Arvokkaita öljyjä on viisi lisää.

Kookosöljy (Cocos Nucifera Oil) – kosteuttaa, hoitaa hiuksia ja poistaa haitallisia ainesosia hiuksista. Se estää epäpuhtauksien tunkeutumisen hiuksiin.

Manteliöljy (Prunus Amygdalus Dulcis Oil) – elvyttää hiuksia hellävaraisesti juurista latvoihin; tekee hiuksista vahvat; suojaa vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta; kosteuttaa hiukset.

Auringonkukkaöljy (Helianthus Annus Seed Oil/Sunflower Seed Oil) – sisältää runsaasti tyydyttämättömiä rasvahappoja (tutkimus osoittaa, että auringonkukka sisältää 80-90% happoa). Se ehkäisee hiusten sähköisyyttä ja kuivumista.

Palmuöljy (Elaeis Guineensis Oil) – kosteuttaa hyvin, elvyttää hiuksia ja vahvistaa hiustuppia.

Makadamia öljy (Macadamia Ternifo lia Seed Oil) – on suosittu kosmetiikkatuotteissa loistavan imeytymiskykynsä ansiosta. Se nopeuttaa föönausaikaa työntämällä vesipartikkelit ulos. Öljy työstää päänahkamme talia ja hallitsee tämän tuotantoa.

Öljy parantavat hiusten luonnollista suojaa, kosteuttavat, tekevät hiuksista kestävät, hoitavat vaurioituneita, hauraita sekä kuivia latvoja, taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, kesyttävät hiukset, palauttavat eloisuuden ja ehkäisevät takkuja. Lisäksi, ne hidastavat ikääntymisprosesseja. Suurin osa yllä mainituista öljyistä imeytyvät loistavasti, jonka ansiosta tuote ei latista hiuksia. Dove Pure Care Oil sisältämä auringonsuoja luo luonnollisen, auringon säteiltä suojaavan pinnan hiuksiin.

Dove Pure Care Dry Oil näyttää todella mukavalta – se tulee hienossa lasipullossa. Pullo on kätevä ja pumppu tekee tuotteen tarkasta annostelusta mahdollista.

Pullon sisällä oleva öljy näyttää hunajalta, joka varmasti tekee hiustemme elämästä makeampaa. Tuoksu on myös makea, hento ja miellyttävä. Tuote on tehokas – 100 ml kestää kauan.

OHJEET:

Öljyä voi käyttää monella tavalla:

 1. Levitä 3-4 annosta kosteisiin ja pyyhekuiviin hiuksiin, aloittaen korvien korkeudelta jatkaen alaspäin; tuotetta ei tarvitse huuhdella pois.
 2. Aseta öljyä kuiviin hiuksiin pesemisen jälkeen – hiuksesi saavat kosteutta, kestävyyttä ja kiiltoa.
 3. Lisää tuotetta hoitoaineeseen tai hiusnaamioon, joka vahvistaa kyseisten tuotteiden vaikutuksia.

TARKOITUS:

Tuotetta suositellaan naisille, jotka ovat huolissaan ajan vaikutuksesta hiuksiin. Tuotteen päätehtävä on elvyttää hiuksia ja palauttaa kunto jopa todella vaurioituneisiin hiuksiin. Öljyä voi myös käyttää todella väsyneiden hiusten hoitoon, esimerkiksi muotoilukäsittelyjen takia (permanentti, kiharrin, suoristusrauta, hiusten värjääminen, vaalentaminen). Öljy tarjoaa hiuksille kokonaisvaltaisia ikääntymisenvastaisia toimintoja. Kiinnostavaa kyllä, se on ainoa vanhemmille hiuksille suunnattu öljy.

HYVÄT PUOLET:

 • hyvin älykäs pakkaus
 • sisältää kuutta öljyä
 • auringonsuoja
 • tekee hiuksista sileät ja kesyttää ne
 • ei latista hiuksia
 • tehokas
 • miellyttävä tuoksu
 • monipuolinen käyttö

HUONOT PUOLET:

 • öljy sisältää ainesosia, jotka eivät helpota hyödyllisten ainesosien tunkeutumista hiuksiin
 • liukas pumppu tekee käytöstä vaikeampaa