Eveline Cosmetics, Amazing Oils

Tuote:Amazing Oils
Arvoaste:

Eveline Cosmetics on yksi suurimmista puolalaisista kauneustuotteiden valmistajista. Yrityksen tuotteet ovat levinneet melkein ympäri koko maailman (65 maata, 5 maanosaa). Merkkiä kuvaa innovatiivisuus, ammattimaisuus ja tieto uusimmista ihon- ja hiustenhoitotrendeistä. Ei siis ole yllättävää, että Eveline Cosmetics on alkanut lanseerata luonnollisia öljyjä sisältäviä tuotteita. Minkälaisia ne ovat verrattuna muihin?

Yksi kiinnostavammista öljyistä on kuivaöljy kasvoille, vartalolle ja hiuksille.

Eveline-Cosmetics-Amazing-Oils

KUVAUS:

Tuote yllättää käytön monipuolisuus. Sitä voi levittää kasvoille, iholle ja hiuksille. Tässä asiassa se todella kohtaa luonnollisten öljyjen kriteerit, koska puhtaita luonnollisia öljyjä voi käyttää samalla tavalla. (Jotkut luonnolliset öljyt ovat syötäviä, Eveline ei kuitenkaan ole). Lisäksi, tuote sisältää suuria määriä kahta arvokasta öljyä.

  • Arganöljy (Argania Spinosa Kernel Oil) – ihanteellinen vaurioituneille, heikoille hiuksille. Suositellaan kaikille, jotka käyvät eri käsittelyissä hiussalongeissa. Palauttaa hiusten kunnon, ehkäisee haurautta ja parantaa joustavuutta.
  • Makadamia öljy (Macadamia ternifolia Seed Oil) – on hyvin kevyt öljy, joka ei latista hiuksia tai jätä rasvaista kerrosta hiusten pinnalle. Tuote imeytyy todella hyvin sekä ihoon että hiuksiin. Se sisältää uniikkia, kertatyydyttymätöntä rasvahappoa omega-7 ryhmästä (palmitoleiinihappo). Happo täydentää arvokkaiden ainesosien vajeita, jotka ovat vastuussa hiusten kosteutuksesta ja ravitsemisesta. Tämä happo on myös osa vartalomme tuottamaa talia. Sen puute johtaa ihon ja hiusten vanhenemiseen. Kaiken lisäksi se on hyvä kosteuttaja.

Eveline Amazing Oils sisältää paljon luonnollisia öljyjä ja monia silikoneja, mutta onneksi monet niistä ovat vaarattomia tai haihtuvia.
Tämä elvyttävä kuivaöljy sisältää myös E-vitamiinia E, jota kutsutaan nuoruuden vitamiiniksi.

Tuote tekee vaikutuksen monipuolisuudellaan . Se on ihanteellinen tuote matkalle tai lomille. Se korvaa kosteusvoiteen, after sun-voiteen, kasvovoiteen ja hiusten hoitoaineen. Tuote imeytyy nopeasti ja tarjoaa kevyen hehkun.

Tämä monipuolisuus ei kuitenkaan takaa pitkään kestävää käyttöaikaa. 150 ml tuotetta loppuu hyvin nopeasti, vaikka se on suhteellisen tehokas.

Tuote tulee yksinkertaisessa litteässä muovipullossa kauniilla kultaisella etiketillä. Se on varusteltu suuttimella, joka helpottaa tuotteen suihkuttamista iholle ja hiuksiin. Öljyn annostelu on hieman hämmentävää ja on helppo suihkuttaa liikaa. Suutinta suojaa pieni läpinäkyvä korkki, joka on valitettavasti kovin vaikea avata.

TARKOITUS:

Öljy sopii kaikille hiustyypeille, etenkin intensiivistä elvytystä tarvitseville. Se hoitaa myös äärimmäisen kuivaa ihoa kosteuttamalla ja kiinteyttämällä sitä. Tuote on monikäyttöinen ja hyödyllinen, etenkin matkustaessa, sillä se korvaa hoitoaineesi, kosteusvoiteesi, after sun öljysi ja jopa kasvovoiteesi.

OHJEET:

Tuotetta voi levittää sekä kasvoille että vartalolle (kuivalle tai kostealle iholle pyörivin liikkein). Mitä tulee hiustenhoitoon, levitä tuotetta kuiville tai kosteille hiuksille. Kiinnitetty suutin tekee tuotteen suihkuttamisesta helppoa kaikkialle hiuksiin. Sitä voi myös suihkuttaa vain latvoihin suojaksi kaksihaaraisilta.

HYVÄT PUOLET:

  • suuri määrä arvokkaita öljyjä
  • miellyttävä tuoksu
  • käytön monipuolisuus (voi korvata monta erilaista kauneustuotetta)
  • nopea ja helppo käyttö
  • aika tehokas
  • kevyt koostumus imeytyy nopeasti ja helposti

HUONOT PUOLET:

  • sisältää paljon silikoneja ja muita komedogeenisia ainesosia
  • korkki on aika liukas ja vaikea avata.