Farouk Kardashian Beauty, Black Seed Oil

Tuote:Farouk Kardashian Beauty, Black Seed Oil
Arvoaste:

Kardashianin siskokset ovat suunnitellet öljyn mustakuminaöljyllä Faroukille , tunnetulle ja arvostetulla yritykselle Yhdysvalloissa. Merkki on ansainnut suosionsa tehokkaiden ja ammattimaisten tuotteiden ansiosta, joihin monet naiset ja miehet luottavat.

Kaikki tämän merkin tuotteet ovat vallanneet maailman nopeasti.

Farouk-Kardashian-Beauty

KUVAUS:

Öljy tulee pienessä (vain 15 ml) mustassa muovipullossa. Siinä on tyypillinen itämainen kuminan tuoksu. Tuote sisältää pienistä mustista siemenistä uutettua öljyä.
Mustakuminaöljy (Oleum Nigellae Sativae) on ollut tunnettu jo vuosikaudet ja sitä on käytetty lääketieteessä. Sitä voi kutsua “Faaraoiden kullaksi”. Tänään monet tutkimukset todistavat sen loistavat vaikutukset sekä sen, että öljy taistelee kauniiden hiusten puolesta. Öljy sisältää suuren määrän tyydyttymättömiä rasvahappoja – linolihappoa, oleiinihappoa, alfa-linolihappoa. Se sisältää myös paljon E-vitamiinia, beetakaroteenia, steroleja, biotiinia, mikroelementtejä sekä antioksidantteja. Siksi se on tavallaan nuoruuden eliksiiri, joka elvyttää ja nuorentaa hiuksia sekä vaikuttaa hiussolujen prosesseihin. Hiuksista tulee joustavat, kiiltävät ja sileät. Öljy stimuloi myös hiuskasvua ja ravitsee latvoja.

Öljy ”Kardashianin siskoilta ” sisältää monia haihtuvia silikoneja ja suuren määrän arvokasta öljyä. Lisäksi tuotetta on voimistettu silkkiproteiineilla, jotka tekevät hiuksista sileät, pehmeät ja joustavat sekä kosteuttavat. Luonnollinen silkki tukee hiusten elvytystä ja sulkee niiden suojakerroksen.

Kardashian Beauty Black Seed Oil öljyn koostumus on kevyt, se imeytyy nopeasti ja on tehokas – yksi tippa riittää päivittäiseen hiustenhoitoon. Pullon sisältö kestää taatusti kuukautta pidempään. Se ei tee hiuksista rasvaisia ja sitä on helppo levittää. Silikonien lisäksi se sisältää valitettavasti myös haitallisia ja hiuskuituja tukkivia mineraaliöljyjä, jotka häiritsevät hyödyllisten ainesosien toimintaa.

Pieni pullo on hyvin kätevä, se mahtuu pieneen laukkuun, taskuun tai meikkilaukkuun ja on täydellinen matkakumppani. Pullon musta väri tekee kulutuksen seuraamisesta mahdotonta.

TARKOITUS:

Öljy sopii kaikille hiustyypeille ja on loistava lisä päivittäiseen hiustenhoitoon. Samalla se on parannuskeino äärimmäisen kuiville, takkuisille ja kurittomille hiuksille. Tuote ratkaisee myös kaksihaaraisten ongelman.

OHJEET:

Kaada pieni tippa käsiisi ja hiero öljy kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Sitä voi myös levittää ainoastaan latvoihin.

HYVÄT PUOLET:

  • suuri määrä mustakuminaöljyä
  • suuri määrä nestemäistä silkkiä
  • haihtuvien, ystävällisten silikonien käyttö
  • tehokas
  • helppokäyttöinen
  • imeytyy nopeasti

HUONOT PUOLET:

  • kaikki eivät pidä itämaisesta, intensiivisestä tuoksusta
  • haitallisia mineraaliöljyjä
  • pullo on tumma ja jäljellä olevan öljyn määrää ei näe.