Garnier Fructis. Mist oils

Tuote:Mist oils for dry, damaged, brittle hair
Arvoaste:

Garnier Fructis Triple Nutrition Miraculous Oil in Spray for dry hair.

Garnier ei pelkää tuoda innovatiivisia ja yllättäviä tuotteita markkinoille. Sen valikoimasta löydämme kauneustuotteita, joita on vaikea löytää muualta (esimerkiksi keltaisia sävyjä estävä tuote vaaleille hiuksille tai tuubissa tuleva ”elämänilon aktivaattori”).

Suosittujen hiusöljyjen kohdalla Garnier ei laahaa perässä, vaan päin vastoin, on askeleen edellä ja lanseerasi öljysuihkeen kuiville, vaurioituneille ja hauraille hiuksille.

Garnier-Fructis

KUVAUS:

Öljysuihke luotiin epätavallisella tavalla. Se muistuttaa deodoranttia. Valmistaja takaa, että micro-spray koostumus tarjoaa tuotteessa piilevän kolmen kauneusöljyn maksimaalisen imeytymisen. Tuotteessa olevat öljyt mango öljy, aprikoosiöljy ja manteliöljy tarjoavat suojan ja ravitsevat hiuksia sisäisesti.

Mango öljy (Mangifera Indica Seed Oil) sisältää arvokkaita B-, C- ja E-vitamiineja, karoteenia ja suojaa hiuksia haitalliselta UV-säteilyltä. Lisäksi, se tekee hiuksista pehmeät ja elvyttää hiuksia.

Aprikoosiöljy (Prunus Armeniaca Kernel Oil) on täysi hitti mitä tulee välttämättömien rasvahappojen monipuolisuuteen. Se työntää hiusten sisäiset prosessit oikeille raiteille.

Manteliöljy (Prunus Amygdalus Dulcis Oil) elvyttää sekä hiuksia ja ihoa hyvin sekä paikkaa hiusten sisäisiä ja ulkoisia vaurioita. Se on myös äärimmäisen hellävarainen.

Kaikki kolme öljyä ravitsevat hiuksiasi ja tarjoavat kokonaisvaltaisen suojan. Fructis oil in spray -tuotteessa öljyjen määrä ei kuitenkaan sävähdytä, jonka takia huomattavaa, vallankumouksellista hiusten elvytystä ei kannata odottaa. Tämä antaa tilaa muille vähemmän ystävällisille ainesosille (kuten alkoholille). Kun on kyse ravitsemuksesta ja paikkaamisesta, markkinoilla on epäilemättä muita parempia tuotteita hiuksille. Suihke toimii ennemminkin hoitoaineena kuin öljynä. Sitä ei suositella erikoiskäyttöön kauniiden ja elvytettyjen hiusten puolesta. Suihke on kuitenkin loistava naisille, jotka tarvitsevat “häikäisevää ilmettä” hiuksille. Välitön parannus ulkonäössä, kunnossa ja kiillossa on taattu. Miehet eivät käytä tuotetta usein, koska intensiivinen, hedelmäinen ja vähemmän miehekäs tuoksu saattaa tehdä olosta epämukavan, sillä se pysyy hiuksissa kauan.

Ei voi kuitenkaan kieltää, että tämä innovatiivinen suihke tarjoaa hiuksille jotain – se voi olla loistava jokapäiväinen lisä ammattimaisille öljyille hiusten öljyämisessä. Suuttimen omalaatuinen muoto tekee suihkeesta hyvin kevyen ja ilmavan. Seurauksena se ei latista hiuksia. Lisäksi, se sisältää hiuksiin tunkeutuvia ainesosia, jotka suojaavat niitä sisäpuolelta. Tuote on kuiva mutta ei tee hiuksista kuivia.

Koko on 150 ml, joka ei valitettavasti riitä pitkäksi aikaa, etenkin jos sitä käyttää useamman kerran päivässä.

TARKOITUS:

Valmistaja kertoo tuotteen olevan suunnattu kuiville, hauraille ja vaurioituneille hiuksille. Kaikki hiustyypit voivat kuitenkin hyötyä suihkeen öljyistä. Tuotteen kevyt koostumus ei latista hiuksia, jonka ansiosta jopa rasvaisten hiusten omistajat voivat käyttää tuotetta antaakseen hiuksille kiiltoa ja terveen ulkonäön. Hoitoaineen “paikkaavista” ominaisuuksista voi kuitenkin väitellä, tuote “parantaa” hiusten ulkonäköä ja kampauksia syvän elvytyksen ja paikkaamisen sijaan.

OHJEET:

Tuotetta voi suihkuttaa hiuksiin ennen harjaamista kurittomien hiusten kesyttämiseksi. Se auttaa muotoilussa ja jättää hiuksiin miellyttävän, hedelmäisen tuoksun.

Jos hiuksilla on syystä tai toisesta tapana takkuuntua tai muuttua kankeiksi päivän aikana, tämä tuote on hoitokeino. Fructis oil in spray -tuotteen käyttö tuo välitöntä pehmeyttä, joustavuutta ja kiiltoa.

Monet bloggaajat ovat keksineet toisen tavan käyttää tuotetta… Suihkuta sitä kosteisiin hiuksiin heti pesemisen jälkeen. Tämä on todella hyvä tapa naisille, jotka kärsivät todella kuivista hiuksista.

HYVÄT PUOLET:

  • innovatiivinen tuote
  • todella kevyt koostumus ei latista hiuksia
  • hiusten kunnon ja ulkonäön välitön parannus
  • kesyttäminen ja muotoilu on nopeaa ja helppoa
  • miellyttävä, hedelmäinen tuoksu
  • voi käyttää monesti samana päivänä

HUONOT PUOLET:

  • liian korkea hinta niin pienestä tuotemäärästä, jäljellä olevan tuotteen määrä ei näy pullon läpi.
  • tuotteessa on hyvin vähän öljyjä