Garnier Fructis – Split ends serum

Tuote:Garnier Fructis – Split ends serum
Arvoaste:

Garnier yrittää tyydyttää naisten tarpeet ja toiveet kauniista, terveistä, hyvin hoidetuista ja täydellisistä hiuksista. Merkki on tunnettu hiuksille hyödyllisten öljyjen voimien käytöstä. Yksi niistä on ollut intialaisten tiedossa jo vuosikauden ja se uutetaan intialaisista amlasiemenistä. Yritys on hyödyntänyt öljyä luodakseen uniikin paikkaavan seerumin kuiville hiuksille ja kaksihaaraisille. Puhumme innovatiivisesta tuotteesta Split – end serum, a bandage for split ends of extremely damaged hair.

Toimiiko se ja yhdistää hiusten latvat?

Garnier-Fructis-Serum-Goodbye-Damage

KUVAUS:

Jokainen nainen huomioi hiustensa latvat. Kaksihaaraiset ja kuivat latvat antavat monelle unettomia öitä. Joskus unohdamme leikata hiukset säännöllisesti ja ne alkavat halkeilla heti. Koska meillä on jatkuva kiire, unohdamme kuinka paljon aikaa ja huomiota hiuksemme tarvitsevat.

Garnier loi seerumin, jota kutsutaan vaurioituneiden latvojen ”laastariksi”. Se sisältää arvokkaita öljyjä, jotka ovat olleet intialaisten tiedossa ja arvostuksessa jo kauan. Puhumme Amla öljystä (Phyllanthus Emblica Fruit Extract), joka uutetaan intialaisesta karviaismarjasta. Öljy elvyttää, ravitsee ja kosteuttaa hiuksia, joista tulee hiljalleen joustavammat ja ravitut sisältäpäin. Lisäksi, öljy vahvistaa ja antaa upeaa kiiltoa. Intialainen aarre tarjoaa kokonaisvaltaisen suojan ja elvytyksen.

Fructis seerumi vaikuttaa sisältävän hyvin vähän tätä arvokasta öljyä. Se löytyy tuoteselosteen häntäpäästä ja sen lisäksi tuotteessa on kaksi vaaratonta silikonia, jotka vaikuttavat paljon voimakkaammin. Toinen on nimeltään dekametyylisyklopentasiloksaani – haihtuva silikoni ja seerumin kaikkien ainesosien perusta. Se antaa kauneutta edistävien ainesosien tunkeutua syvälle hiuksiin ja vahvistaa niiden paikkaavaa voimaa. Dimethiconol on polymeeri, joka koostuu orgaanisesta silikasta ja hapesta. Se on loistava ja hyvin hyödyllinen ainesosa hiustenhoitotuotteissa, sillä se tekee hiuksista pehmeät ja joustavat. Lisäksi, se vahvistaa suojaa haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä ja kemikaaleilta sekä suojaa hiuksia eri sääolosuhteilta. Kaiken tämän ansiosta hiuksesi kunto pysyy hyvänä ja ovat kosteutetut. Tuote on pääasiassa vastuussa vaurioituneiden hiusten hoitamisesta ja suojaamisesta. Amla öljy vaikuttaa vain vähän koko prosessiin. Seurauksena, seerumi suojaa latvoja vaurioilta ja toimii itse asiassa heikkojen hiusten laastarina mutta ei koskaan ”korjaa” latvoja (kaikki kampaajat ja kosmetologit myöntävät sen olevan mahdotonta).

Fructis Split Ends Serum ei tulisi pitää latvojen kokonaisvaltaisena suojana ja hoitokeinona. Se kuitenkin kosteuttaa, luo suojaavan pinnan hiuksiin ja kesyttää hiukset jättäen Fructis-merkin intensiivisen, tunnetun hedelmäisen tuoksun hiuksiin, jota toiset naiset rakastavat ja toiset väheksyvät. Seerumia kannattaa käyttää hiusten erikoishoidon täydentämiseen. Jos sinulla on eri hiusöljy kotona – älä luovuta sen suhteen vielä. Lisäksi, Fructis Serum -tuotetta ei tulisi käyttää pidemmän aikaa. Pullon loppumisen jälkeen kannattaa pitää muutaman kuukauden tauko suuren alkoholimäärän takia, joka voi johtaa kuiviin hiuksiin.

Garnier seerumin pakkaus on hyvin kauniisti suunniteltu: pullo on tehty paksusta, kestävästä muovista, joka ei taivu käytössä. Pullossa on suuri ja luotettava pumppu. Tuoksu on hyvin intensiivinen ja muistuttaa itse asiassa tyypillistä öljyä. Tuotetta voi levittää hiuksiin helposti. Pakkauksen toinen hyvä puoli on etiketti – se ei ole paperia, joten se ei irtoa pullosta edes todella rasvaisena..

Viimeiseksi muutama sana koosta. Tuotetta on 50 ml , joka riittää pitkäksi aikaa ja siksi hinta on aika kohtuullinen.

TARKOITUS:

Garnier Fructis Split Hair Serum on suunniteltu kaikille heille, jotka eivät enää halua kaksihaaraisia ja kamppailevat takkuisten hiusten kanssa jatkuvasti. Se suojaa hiuksia vaurioilta ja kesyttää ne. Hiuksista tulee myös helpommat muotoilla. Ei kuitenkaan pidä paikkansa, että seerumi ‘paikkaa’ kaksihaaraisia. Se on mahdotonta.

OHJEET:

Tuotetta tulisi levittää pestyihin ja kosteisiin hiuksiin. Tuotetta tulee levittää korvien korkeudelta alaspäin, keskittyen latvoihin. Muutama tippa riittää.

HYVÄT PUOLET:

  • hyvien, vaarattomien silikonien käyttö
  • kokonaisvaltainen suoja
  • kesyttää hiukset
  • miellyttävä, hedelmäinen tuoksu
  • suojaa hiusten latvoja mekaanisilta vaurioilta
  • kestävä pakkaus luotettavalla pumpulla

HUONOT PUOLET:

  • hyvin pieni määrä amla öljyä tuotteessa
  • suuri määrä alkoholia ja hajusteita
  • ei ”yhdistä” latvoja valmistajan väittämällä tavalla