Gliss Kur Ultimate Color, Bi-Phase Elixir

Tuote:Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase
Arvoaste:

Toinen “kaksikerroksinen” öljy. Kilpailukykyinen merkki – Dove – on luonut hyvin menestyneen version kaksiosaisesta hoitoaineesta. Saako Schwarzkopf tuote yhtä monta seuraajaa?

Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase on suunnattu hiusten erityishoitoon.

Sen tehtävä on tuoda esiin värjättyjen hiusten kauneus ja hoitaa jokaista hiusta.

Gliss-Kur-Ultimate-Color-Bi-Phase

KUVAUS:

Hoitoaine tulee läpinäkyvässä pullossa suuttimella. Tämän ominaisuuden ansiosta käyttö on nopeaa ja helppoa. Ulkonäkö on erikoinen, sillä tuotteen kaksi kerrosta voi selvästi nähdä. (Kevyempi kelluu pinnalla ja paksumpi pinkin värinen on painavampi ja pysyy siksi pohjalla).

Kaksikerroksinen hoitoaine on täydellinen tuote kesällä. Se ei latista hiuksia. Kevyempi osa imeytyy nopeasti ja tarjoaa välittömästi suojan hiuksille. Sileydestä ja kesyttämisestä vastuussa oleva kerros pysyy hiusten pinnalla. Lisäksi, se voimistaa hiusten väriä. Hoitoaine sisältää vain yhtä öljyä, aprikoosinkiviöljyä (Prunus Armeniaca Kernel Oil). Vaikka se on tuoteselosteen kuudennes ainesosa, se on hyvin arvokas öljy ja sen vaikutuksia ei tulisi vähätellä.

Aprikoosinkiviöljy sisältää äärimmäisen paljon rasvahappoja ja vitamiineja. Öljy tarjoaa voimakkaita kosteuttavia ja ravitsevia ominaisuuksia, jotka ovat tärkeä osa värjättyjen hiusten hoitoa. Se pystyy tunkeutumaan hiusten soluihin jättämättä rasvaista kerrosta hiusten pinnalle. Kevyemmän kerroksen erotuksen myötä, josta öljyä löytyy – voimme olla varmoja siitä, että hiuksiin tunkeutuu maksimaalinen määrä ainesosia, joita Color Ultimate Bi-Phase hoitoaine sisältää. Värjätyt hiukset tarvitsevat ylimääräisen suojan, koska niillä on tapana kuivua ja takkuuntua. Samalla väri haalistuu ajan myötä ja hiukset menettävät kiiltonsa ja kuntonsa. Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase tarjoaa varmasti hiuksille mitä ne tarvitsevat värjäämisen jälkeen: ravitsemista, vahvistusta, elvytystä, kosteutusta ja värin vahvistusta.

TARKOITUS:

Gliss Kur Ultimate Color Bi-Phase on suunniteltu värjätyille hiuksille. 3D-Colour-Luminance Technology elvyttää hiusväriä välittömästi ja korostaa kaikkia yksittäisiä hiuksia.

OHJEET:

Tuotetta tulee ravistaa ennen käyttöä ja sitä tulee suihkuttaa kosteisiin hiuksiin heti pesemisen jälkeen. Hiusten loiston ja värin voimistamiseksi, suihkuta tuotetta kuiviin hiuksiin juuri ennen muotoilua.

HUONOT PUOLET:

  • tehokkuutta parantava kaksikerroksinen tuote
  • sisältää aprikoosinkiviöljyä
  • tarjoaa kauniin kiillon ja syvän värin värjätyille hiuksille
  • kevyt suihkemuoto ei latista hiuksia
  • helppokäyttöinen
  • kahden kerroksen erotus näyttää vaikuttavalta

HUONOT PUOLET:

  • Sisältää aika paljon alkoholia