Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir

Tuote:Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir
Arvoaste:

Schwarzkopf -yritys löysi paikkansa markkinoilla nopeasti luonnollisia öljyjä sisältävien tuotteiden ansiosta. Yritys onnistui myös luomaan huippuluokan tuotteen, joka vietiin kaupan hyllyiltä nopeasti.

Puhumme tuotteesta Ultimate Color Elixir – oil for colour-treated hair with highlights.

Gliss-Kur-Ultimate-Color

KUVAUS:

Tuote on niin pullollaan korkealaatuisia ainesosia, kuten luonnollisia öljyjä, että jopa naiset värjäämättömillä hiuksilla käyttävät sitä. Sitä pidetään hyvin toimivana hoitoaineena, joka ravitsee hiuksia syvästi.

Gliss Kur Ultimate Color tuoteseloste on lyhyt, vain muutama kemikaali ja synteettinen ainesosa (hyviä uutisia: alkoholin määrä on hyvin alhainen). Pisimmän korren vie luonnolliset öljyt. Niitä on seitsemän ja mikään niistä ei joutunut tuotteeseen vahingossa. Löydämme tuotteesta auringonkukkaöljy, seesamiöljyä, oliiviöljyä, manteliöljyä, makadamia öljyä, arganöljyä ja marula öljyä. Jokainen niistä pystyy paikkaamaan sekä ravitsemaan hiuksia ja nyt ne löytyvät yhdestä pullosta! Öljyt elvyttävät syvästi, ravitsevat kauan ja nuorentavat. Ne tarjoavat terveydelle ja kauneudelle tärkeitä tyydyttymättömiä rasvahappoja.

Auringonkukkaöljy (Helianthus Annus Seed Oil/Sunflower Seed Oil) sisältää melkein 90% rasvahappoa, makadamia (Macadamia Ternifolia Seed Oil) sisältää uniikkia happoa omega-7 ryhmästä, joka tunnetaan palmitoleiinihappona ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä tehokkaasti. Makadamia öljy pitkittää kosteuttavia ominaisuuksia ja tuo esiin hiusten kauniin värin.

Seesamiöljy (Sezamum indicum Seed Oil) suojaa hiuksia ikääntymiseltä ja auringon haitalliselta säteilyltä sekä parantaa hiuskasvua. Tehokkaasta toiminnasta ovat kuitenkin vastuussa seuraavat öljyt: oliiviöljy (Olea Europaea Fruit Oil) ja manteliöljy (Prunus Amygdalus Dulcis Oil)Arganöljy (Argan Spinosa Kernel Oil) takaa oikeanlaisen kosteutuksen ja vahvistaa hiusten suojakerrosta. Marula öljy (Sclerocarya Birrea Seed Oil) tarjoaa E-vitamiineja ja tyydyttymättömiä rasvahappoja ryhmistä omega-6 ja omega-9. Todellinen aarre hiuksillesi!

Öljyjen ansiosta hiuksista tulee kiiltävät, sileät, tuuheat ja eloisat. Lisäksi, ne takaavat värjättyjen hiusten oikeanlaisen huolenpidon ja ehkäisevät haalistumista. Kauneus tulee esiin ja väritulokset kestävät jopa 10 viikkoa.

Gliss Kur Ultimate Color öljy tulee pienessä (75 ml) pullossa punaisella pumpulla, joka näyttää kauniilta. Pumppu on käännettävä päälle mutta tämä joskus saattaa olla vaivalloista ja ärsyttävää, etenkin aamulla, kun on kiire töihin. Seerumi peittää hiuksesi miellyttävällä tuoksulla. Siinä on raikas ja aika ylellinen tuoksu.

TARKOITUS:

Gliss Kur Ultimate Color Oil on suunniteltu naisille, joiden hiukset vaativat erityishoitoa värjäämisen jälkeen. Tuote varmistaa, että hiukset eivät enää ole takkuiset, vaan syvästi kosteutetut ja ravitut. Jopa naiset värjäämättömillä hiuksilla käyttävät tuotetta vapaaehtoisesti. Jos hiukset vaativat monipuolista huolenpitoa ja seitsemän öljyn tarjoamaa suojaa, tämä on ihanteellinen tuote. Se hoitaa kaikentyyppisiä hiuksia.

OHJEET:

Seerumia voi käyttää monella tavalla:

 1. Levittää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ennen pesemistä (toimenpide muistuttaa öljyämistä mutta sen ei tarvitse vaikuttaa yhtä kauan kuin luonnollisten öljyjen, 30 minuuttia riittää).
 2. Levittää hiuksiin pesemisen jälkeen: kosteisiin, pyyhekuiviin. Tuotetta ei huuhdella pois, vaan sen annetaan imeytyä.
 3. Levittää kuiviin hiuksiin ennen muotoilua: hiero tippa tuotetta hiuksiin, harjaa ja muotoile. Seerumi toimii “välittömästi kaunistavana paukkuna”.

HYVÄT PUOLET:

 • erilaisia monipuolisia öljyjä
 • ei latista hiuksia
 • pitkään kestävät vaikutukset
 • suojaa UV-säteilyltä
 • suojaa hiusten latvoja
 • äärimmäinen tehokkuus
 • miellyttävä tuoksu
 • takaa värin palautuksen, jonka monet kuluttajat vahvistavat

HUONOT PUOLET:

 • Pieni määrä alkoholia; valmistaja voisi helposti antaa ainesosan olla
 • Öljyn hinta on liian korkea, ottaen huomioon pienen koon (vain 75 ml).
 • Pumppu jumittuu käytön aikana.