Isana Professional, Haarol Oil Care

Tuote:Haarol Oil Care
Arvoaste:

Isana on saksalainen yritys, joka sai suosiota nopeasti tuotteidensa houkuttelevien hintojen ansiosta, pääasiassa Euroopassa. Tuotteet ovat edullisia ja eroavat harvemmin kilpailijoistaan laadun suhteen. On hyvä muistaa, että korkea hinta ei aina takaa korkeaa laatua. Tämän on todistanut tunnettu stylisti Gok Wan, joka kutsui ryhmän naisia ohjelmaansa ja pyysi heitä kokeilemaan erihintaisten tuotteiden vaikutuksia. Kukaan ei tiennyt tuottajan tai tuotteiden nimeä. Tulokset olivat yllättävät. Halvat tuotteet päihittivät usein kalliimmat tuotteet.

Isana seuraa uusimpia uutisia ja kauneustuotetrendejä. Hiustenhoitoon suunnattujen luonnollisten öljyjen suosion ansiosta merkki lanseerasi tuotteen Haarol Oil Care.

Täyttääkö se kaikkien naisten odotukset?

Isana-Profesional-Haarol-Oil-Care

KUVAUS:

Isana Haarol Oil Care on hoitokeino todella vaurioituneille ja kuiville hiuksille. Se sisältää suuren määrän kahta upeaa öljyä.

 • Auringonkukkaöljy (Helianthus Annus Seed Oil / Sunflower Seed Oil) kosteuttaa hiuksia ja hoitaa niiden latvoja; loistava kuiville, hauraille ja helposti irtoaville hiuksille. Öljy elvyttää hiuksia ja parantaa joustavuutta. Se sisältää linolihappoa omega-6 ryhmästä ja parantaa hiustensisäisten solujen prosesseja.
 • Arganöljy (Argania Spinosa Kernel Oil) – suojaa hiuksia tuulelta, auringolta ja pakkaselta. Suojaa ja elvyttää hiuskuituja. Öljy ravitsee kuivia ja vaurioituneita hiuksia. Sisältää paljon luonnollista E-vitamiinia, jota kutsutaan ”nuoruuden vitamiiniksi”. Sisältää paljon omega-3, omega-6 ja omega-9 rasvahappoja.

Isana Haarol Care Oil imeytyy hiuksiin nopeasti jättämättä rasvaista kerrosta hiusten pinnalle. Taistelu kauniiden hiusten puolesta tapahtuu hiusten sisäpuolella. Öljyt elvyttävät, ravitsevat ja vahvistavat kuituja. Valmistajan mukaan tämä öljy voi myös hoitaa äärimmäisen kuivia ja vaurioituneita hiuksia. Mitä sanottavaa bloggaajilla ja vloggaajilla on tähän? Mielipiteet ovat eriäviä. Osa naisista ovat täynnä intoa ja puhuvat vaikuttavan kiiltävistä hiuksista ja toiset keskittyvät pitkäaikaisiin vaikutuksiin, sanoen että hiukset eivät ole kosteutetut ja tarpeeksi ”paikatut”. Yhteistä mielipiteillä on kuitenkin se, että tuote sopii hiusten latvojen hoitoon. Tässä tapauksessa se on melkein korvaamaton ja päihittää kalliimmat, tunnetummat tuotteet. Lisäksi, se toimii hyvin kampausten viimeistelytuotteena. Se kesyttää hiukset, lisää kiiltoa ja tuo esiin tiettyjä kerroksia.

Isana Haarol Oil Care koostumus muistuttaa meripihkaöljyä ja on aika paksu. Tuotteen liiallinen käyttö voi valitettavasti latistaa hiuksia, joten sitä on annosteltava oikealla tavalla. Siinä on miellyttävä ja intensiivinen tuoksu. Tämä johtuu monista hajusteista, jotka valitettavasti ovat alkoholipohjaisia. Valmistaja voisi vähentää alkoholin määrää.

Öljy on suurikokoinen, jopa 100 ml. Tuotetta saa paljon edulliseen hintaan. Isana Haarol Oil Care on varusteltu pumpulla, joka tekee tuotteen käytöstä hyvin helppoa. Pumpussa on kolo, jonka ansiosta sormi ei lipsu sitä painaessa.

TARKOITUS:

Tuote on suunniteltu naisille, jotka kärsivät kuivista ja hauraista hiuksista. Se hoitaa hiusten latvoja, kosteuttaa ja ravitsee niitä. Sitä voi käyttää päivittäin tai ennen jokaista pesukertaa.

OHJEET:

Öljyä tulisi käyttää samantyyppisten öljyjen tavoin:

 • Ennen pesemistä, intensiivistä hoitoa varten (2-3 annosta levitettynä hiuksiin riittää).
 • Pesemisen jälkeen kosteisiin, pyyhekuiviin hiuksiin suojaksi ja vahvistamaan sekä kosteuttamaan.
 • Kuiviin hiuksiin huuhtelematta muotoilun viimeistelytuotteena

HYVÄT PUOLET:

 • suuri määrä arganöljyä ja auringonkukkaöljyä
 • ei-komedogeeniset silikonit suojaavat hiuksia ja tekevät niistä sametinpehmeät
 • miellyttävä, intensiivinen ja makea tuoksu
 • suuri koko
 • hyvin suunniteltu pumppu

HUONOT PUOLET:

 • suuri määrä alkoholia
 • sisältää pieniä määriä mahdollisia allergeeneja