John Frieda Sheer Blonde

Tuote:John Frieda, Sheer Blonde. Brightening oil elixir with sunflower oil
Arvoaste:

Kun John Frieda avasi ensimmäisen liikkeensä, kukaan ei odottanut yrityksen saavuttavan kansainvälistä menestystä. Nykyään sekä ammattimaiset hiusstylistit että julkisuuden henkilöt seisovat sen takana. Merkki on hiusmuotoilun ja -hoidon edelläkävijä. John Friedan hoitavat öljyt ovat luotu suurella omistautumisella.

Sheer Blonde Oil on äärimmäisen suosittu naisten joukossa. Miksi?

John-Frieda-Sheer-Blonde

KUVAUS:

Luonnollisissa hiusöljyissä on usein samankaltaisia ainesosia (vitamiineja ja rasvahappoja) ja samantyyppisiä vaikutuksia. Niiden päätehtävä on paikata ja suojata hiuksia, tehostaa hiusten sisäisiä prosesseja ja parantaa vaurioituneita hiuksia.

Jotkut öljyt saattavat tummentaa vaaleita hiuksia tai tehdä niistä kellertävät. Suurin osa öljyistä uutetaan pähkinöistä, joissa on vahvoja värjääviä ominaisuuksia. Tämä on loistavaa ruskeahiuksisille mutta vaaleahiuksisille se on … kova pähkinä purtavaksi. Öljyn valitseminen sisältää omat riskinsä vaaleahiuksisten naisten kohdalla. Pidemmän käytön jälkeen hiusten väri saattaa muuttua.

John Frieda on päättänyt kohdata ongelman ja luonut tuotteen Sheer Blonde Oil – Brightening Oil Elixir designed exclusively for blonde hair.

Öljyn tehtävä on tarjota kiiltoa ja eloisuutta vaaleille hiuksille. Se tarjoaa elvyttäviä ominaisuuksia. Öljy saa hiukset näyttämään terveiltä ja vaalentaa hiuksia. Internetin käyttäjät ovat innoissaan tuotteesta ja ovat nimenneet sen “ihmeelliseksi eliksiiriksi” ja “pulloon suljetuksi auringoksi”. John Frieda takaa, että tuote muuttaa elämäsi.

Sheer Blonde sisältää kahta korkealaatuista öljyä: auringonkukkaöljyä (Helianthus Annus Seed Oil/Sunflower Seed Oil) ja arganöljyä (Argania Spinosa Kernel Oil). Ne ovat ihanteellisia vaaleille hiuksille, elvyttävät syvästi ja ehkäisevät kuivuutta sekä takkuja. Vaalentamisen takia vaaleat hiukset ovat alttiimmat kuivuudella ja hiusrakenteen vaurioille. Sheer Blonde tarjoaa optimaalisen suojan hiusten sisäpuolelle ja ulkopuolelle – hoitaa hiusten väriä ja vaalentaa hiuksia hellävaraisesti.

Luonto on luonut arganöljy naisille, jotka pitävät hiusten muotoilukäsittelyistä. Se ei anna hiusvärien sisältämän ammoniakin tuhota hiuksia. Öljy hoitaa hiusten kuntoa ja joustavuutta, ehkäisee kuivuutta ja vastustaa haurautta.

Auringonkukkaöljy vähentää takkuja, kosteuttaa ja tuo sileyttä. Hiuksista tulee kauniit sekä kiiltävät ja tuote hidastaa hiusten ikääntymistä sekä suojaa auringolta, tuulelta ja pakkaselta.

Sheer Blonde Oil on puolinestemäinen mutta 100 ml koko takaa sen, että öljy kestää pitkään. Pullo on miellyttävä ja kaunis kultaisella, kätevällä pumpulla.

TARKOITUS:

Öljy on ainoastaan vaaleille hiuksille. Sen on määrä hoitaa ja paikata vaaleita hiuksia. Tuote sopii myös hiuksille raidoilla. Öljy tarjoaa upeaa kiiltoa, eikä värjää hiuksia keltaiseksi tai tummenna niitä. Se voimistaa hiusten vaaleaa väriä.

OHJEET:

Aseta öljyä kosteisiin hiuksiin pesemisen jälkeen; sitä ei tarvitse huuhdella pois. Sitä voi levittää kuivien hiusten latvoihin.

HYVÄT PUOLET:

  • kahden erinomaisen öljyn voima
  • tehokas ja luotettava
  • miellyttävä, ylellinen tuoksu
  • vaaleammat hiukset välittömästi
  • helppokäyttöinen
  • ei latista hiuksia

HUONOT PUOLET:

  • sisältää paljon silikoneja