John Masters Organics, 100% Argan Oil

Tuote:100% Argan Oil
Arvoaste:

John Masters merkki voi olla ylpeä itsestään, sillä se huolehtii vartalosta sekä maapallosta. John Masters uskoo, että maapallosta ja vartalosta voi huolehtia samaan aikaan. Tämän takia merkki kehittää tuotesarjansa yhteistyössä luonnon kanssa.

“Meillä on vain yksi maapallo ja yksi vartalo, emme halua kohdata keinotekoisia aineita ja kemikaaleja päivittäin” – sanovat John Masters Organicin perustajat. Ei siis ole ihme, että yritys tarjoaa 100% ekologisia vartalo- ja hiusöljyjä.

100% Argan Oil vetää puoleensa huomattavasti huomiota.

John-Masters-Organics

KUVAUS:

John Masters Argan Oil uutetaan ainoastaan arganpuista Marokon kuumasta, vaatimasta ilmastosta. Se on ihanteellinen hiusten, vartalon ja kasvojen hoitoon.

Arganöljy (Argania Spinosa Kernel Oil) hallitsee päänahan kosteustasapainoa ja parantaa hiusten eloisuutta ja kestävyyttä. Hiuksista tulee kauniin kiiltävät; ne kiiltävät auringossa, joka ei enää vaurioita hiuksiasi UV-säteilyllään.

E-vitamiini estää vapaiden radikaalien vaikutukset. Se on loistava antioksidantti ja hidastaa ikääntymisprosesseja.

Öljy on loistava omega-6 UFA (tyydyttämättömien rasvahappojen) lähde, joka huolehtii hiusten sisäisistä prosesseista ja ehkäisee haurautta sekä elottomuutta.

Tuote eroaa monista muista tuotteista siten, että se ei sisällä mitään hiuksille tai iholle haitallisia ainesosia. Puhdas arganöljy ei sisällä kemikaalisia lisäaineita, silikoneja, parabeeneja, natriumlauryylisulfaattia tai natriumlauryylieetterisulfaattia, jotka häiritsisivät ravitsevien ainesosien imeytymistä hiuksiin luomalla läpäisemättömän pinnan hiusten pinnalle. Lisäksi, öljy sisältää saponiinia, joka tekee hiuksista silkinpehmeät ja mukavat koskettaa.

100% Argan Oil pullo on tumma (valo vaurioittaa luonnollisia öljyjä). Se on kooltaan 50 ml. Riippuen käyttötavasta, se voi olla todella tehokas tai (valitettavasti) loppua nopeasti. Jos sitä asettaa ainoastaan hiuksiin, öljy tulee kestämään kauan. Pakkaus on hyvin miellyttävä. Se näyttää lasipulloon suljetulta mysteeriseltä taikaseokselta.

OHJEET:

Öljyä voi asettaa hiuksiin, kasvoihin ja vartalolle. Se on myös täydellinen lisä hoitoaineisiin ja voiteisiin – se parantaa niiden vaikutuksia.

Hiukset tarvitsevat vain muutaman tipan öljyä. Kosteat hiukset tarvitsevat enemmän öljyä, kaikkialle levitettynä. Kuiviin hiuksiin asetettuna öljyä levitetään vain latvoihin.

Se on loistava tuote hiusöljyhoitoon. Siksi se tukee jokapäiväistä hiustenhoitoa ja toimii tarvittaessa erikoisena yön yli vaikuttavana hoitokeinona.

HYVÄT PUOLET:

  • 100% ekologinen, puhdasta arganöljyä
  • hyvin miellyttävä pakkaus
  • ei latista hiuksia
  • välittömät vaikutukset
  • monia käyttötapoja

HUONOT PUOLET:

  • korkea hinta
  • lasipullo saattaa rikkoutua
  • toimisi paremmin, jos siinä olisi muita öljyjä