LAB 35 Indulging Nourishing Hair Oil

Tuote:LAB 35. Nourishing Hair Oil
Arvoaste:

Kallos on unkarilainen merkki, joka on ollut markkinoilla 70-luvusta asti. Sen loi John Kallos ja kehitti hänen kaksi tytärtään. Yrityksen tuotteet ovat arvostettuja monissa Euroopan maissa.

Indulging Nourishing Hair Oil for Hair Ends on mainitsemisen arvoinen.

KALLOS-Cosmetics-LAB-35-Indulging-Nourishing-Hair-Oil

KUVAUS:

Indulging Nourishing Hair Oil sisältää monia luonnollisia öljyjä:

 • arganöljy (Argania Spinosa Kernel Oil) – täydellinen öljy tarjoaa tehokkaan suojan epäsuotuisilta sääolosuhteilta. Se ehkäisee kuivumista, kosteuttaa ja lisää kiiltoa.
 • avokado öljy (Persea Gratissima Oil) – sisältää suuren määrän haurautta ehkäiseviä B-vitamiineja. Se tarjoaa myös monia hivenaineita (magnesium, mangaani, rauta, fosfori, kalium, natrium, sinkki). Ne kosteuttavat hiusten latvoja ja ehkäisevät kaksihaaraisia. Öljy on pullollaan hiusten luonnollista suojakerrosta vahvistavia omega-6 ja omega-9 happoja.
 • kookosöljy (Prunus Amygdalus Dulcis Oil) – sisältää avokado öljyn tapaan paljon hivenaineita. Se sulkee hiusten suojakerroksen ja tekee hiuksista kiiltävät sekä sileät ja ehkäisee kaksihaaraisia. Öljy tarjoaa myös hiuksille tärkeitä proteiineja.
 • auringonkukkaöljy (Helianthus Annus Seed Oil/Sunflower Seed Oil) – hoitaa kuivia latvoja täydellisesti; ravitsee, kosteuttaa ja tuo kiiltoa.
 • pellavansiemenöljy (Linum Usitatissimum Flower Extract) – sisältää paljon E-vitamiinia, joka on luonnollinen antioksidantti ja hidastaa siksi ikääntymisprosesseja. Lisäksi, öljy on täynnä omega-3, omega-6 ja omega-9 rasvahappoja. Niiden puute heikentää hiusten rakennetta ja hiuksista tulee ohuet sekä hauraat.
 • oliiviöljy (Olea Europaea Fruit Oil) – tarjoaa elvyttäviä ja kosteuttavia ominaisuuksia. Se lisää kiiltoa elottomiin hiuksiin. Sitä suositellaan normaalihuokoisille hiuksille, se sisältää aurinkosuojan ja se sopii vaurioituneille ja heikoille hiuksille. Se ei latista hiuksia ja hallitsee takkuja.
 • makadamia öljy (Macadamia Ternifolia Seed Oil) – sopii öljyisille hiuksille, sillä se ei jätä hiuksia rasvaiseksi tai latista niitä. Se tunkeutuu syvälle hiuksiin ja täyttää oleopalmitiinihappojen varastot – omega-7 happo, joka muistuttaa päänahan tuottamaa talia. Se vahvistaa ja luo suojaavan pinnan hiusten ympärille.

LAB 35 Oil tuotteen on määrä edesauttaa vaurioituneen hiusrakenteen paikkaamista. Tämä on tietenkin taattu ominaisuus luonnollisten öljyjen ansiosta. Öljy kosteuttaa ja ravitsee hauraita sekä kuivia latvoja syvästi.

Se on äärimmäisen tehokas, koska sitä asetetaan ainoastaan latvoihin. Pullo sisältää 50 ml tuotetta ja kestää monta kuukautta.

Tuotteessa on hyvin intensiivinen, makea öljyjen tuoksu. Pullossa on kätevä, suuri pumppu.

Pullo on kapea ja hyvin kätevä.

Pieni määrä silikoneja on myös positiivista. Öljyssä olevat silikonit eivät vaurioita hiuksiasi.

TARKOITUS:

Öljyllä on yksi tehtävä: elvyttää ja ravita kuivia ja vaurioituneita latvoja. Se on suunniteltu kaikille hiustyypeille. Vaaleahiuksisten naisten tulisi käyttää tuotetta varoen, sillä LAB 35 Oil sisältää avokado öljyä, joka saattaa muuttaa hiusten väriä.

OHJEET:

Tuotetta voi asettaa kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Sitä ei tarvitse huuhdella pois. LAB 35 tulisi asettaa hiusten latvoihin. 1-2 annosta tuotetta riittää. Se on loistava lisä päivittäiseen hiustenhoitoon.

HYVÄT PUOLET:

 • monia luonnollisia öljyjä
 • miellyttävä, intensiivinen tuoksu
 • paksu ja tehokas
 • helppokäyttöinen
 • kätevä pullo
 • kiiltävät latvat välittömästi

HUONOT PUOLET:

 • saattaa muuttaa vaaleiden hiusten väriä