KATIVA Argan Oil – 4 Oils

Tuote:KATIVA, Argan Oil, 4 Oils, Intensive Hair Oil, Protection, Softness & Shine
Arvoaste:

Kativa on osa tunnettua ja kukoistavaa yritystä – Starbrands. Se on yksi suosituimmista yrityksistä Perussa. Yrityksen perusti Cesar Davila yli 17 vuotta sitten. Hänen tuotteensa ovat levinneet 35 maahan ympäri maailman. Hiustenhoito on välttämätöntä niin kuumassa ja trooppisessa ilmastossa.

Ei siis ole ihme, että Kativa on lanseerannut tuotteen Argan Oil, 4 Oils, Intensive Hair Oil.

KATIVA-Argan-Oil-4-Oils-Intensive-Hair-Oil

KUVAUS:

Kativa Argan Oil tarjoaa hiuksillemme neljää tarkoin valittua, hoitavaa ja ravitsevaa ainesosaa. Pääainesosa on arganöljy (Argania Spinosa Kernel Oil) – jota on arvostettu iät ja ajat sen vahvistavien ja kosteuttavien ominaisuuksien ansiosta. Öljy sisältää paljon luonnollisena antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia. Se taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja hidastaa hiusten ikääntymistä. Lisäksi, siinä on vahvoja elvyttäviä ominaisuuksia ja se tuo kiiltoa. Arganöljy suojaa hiuksia mekaanisilta vaurioilta (repiminen, harjaaminen, kuivaaminen, suoristaminen) ja ympäristön haitallisilta tekijöiltä.

Seerumi sisältää myös pellavansiemenöljyä (Linum Usitatissimum Extract), joka tarjoaa elvyttäviä ominaisuuksia. Se hoitaa myös kuivia ja vaurioituneita latvoja. Öljy myös kosteuttaa, lisää kiiltoa ja jälleenrakentaa hiuskuituja.

Seesamiöljy (Sezamum Indicum Seed Oil) – tehostaa hiusten paikkaamista; arganöljyn tapaan se sisältää suuria määriä E-vitamiinia. Lisäksi, se tarjoaa eri vitamiineja B-ryhmästä. Vitamiinivaje saattaa aiheuttaa haurautta ja hiustenlähtöä sekä vaikuttaa hiuskasvuun. Hivenaineet (magnesium, kalsium, fosfori, proteiini) öljyssä ovat vastuussa hiusten kosteuttamisesta ja haurauden, hiustenlähdön sekä kaksihaaraisten ehkäisemisestä.

Kativa -öljyä vahvistaa keratiini, joka jälleenrakentaa hiusrakennetta, vahvistaa ja lisää tuuheutta. Hiuksista tulee vahvat ja joustavat.

Kativa Oil sisältää paljon arganöljyä mutta hyvin vähän pellavansiemenöljyä ja seesamiöljyä. Seerumi sisältää myös parafiinia, joka saattaa stimuloida talirauhasia tuottamaan liikaa talia tehden hiuksista rasvaiset. Rasvaisille hiuksille alttiiden naisten tulisi asettaa Kativa -öljyä ainoastaan latvoihin. Öljy sisältää lisäksi auringonsuojan, joka tarjoaa suojan auringon säteiltä.

Öljy on suunniteltu hiusten suojaksi ja se tarjoaa niille pehmeyttä sekä kiiltoa – se hoitaa tehtävänsä loistavasti. Argan Oil sisältää monia silikoneja mutta nämä ovat onneksi turvallisia ja haihtuvia silikoneja. Niiden tehtävä on hoitaa, antaa sileyttä ja suojata hiuksia korkeilta lämpötiloilta. Yksi silikoneista parantaa todella vaurioituneidenkin hiusten rakennetta.

Öljy vangitsee tuoksullaan – ihana ja pitkään kestävä.

Pullo on kooltaan 60 ml. Öljy on keskijuoksevaa, sitä on helppo käyttää ja se on aika tehokas. Se kestää 2-3 kuukautta.

Pumpun sijaan pullossa on “painettava ja nostettava” korkki – käyttö on todella yksinkertaista. Öljyn viimeiset tipat jäävät kuitenkin pohjalle ja ne on vaikea saada ulos pullosta.

Hyvä uutinen on se, että Kativia Oil ei sisällä haitallisia suoloja tai sulfaatteja – nautriymlauryylieetterisulfaattia – SLES. Tämä on todella hyvä asia, koska nämä vahvat ja vaahtoavat ainesosat voivat aiheuttaa allergisen reaktion toi ärsyttää päänahkaa.

TARKOITUS:

Öljyn tehtävä on tarjota hiuksille suojaa, vahvuutta ja kiiltoa. Se on suunniteltu kaikille hiustyypeille. Öljyisten hiusten kohdalla sitä tulisi kuitenkin käyttää varoen: ainoastaan hiusten latvoihin tai hiuksiin 10-15 minuuttia ennen pesemistä. Se on loistava lisä hoitoihin luonnollisilla öljyillä.

OHJEET:

Hiero öljyä käsissä (1-2 tippaa) ja levitä kosteille tai kuiville hiuksille. Älä huuhtele.

Öljyiset hiukset omaavat naiset voivat asettaa öljyä hiuksiin, odottaa 10-15 minuuttia ja sitten pestä öljy pois. Ainoastaan latvoihin asettaminen (kuiviin tai kosteisiin) on myös hyvä idea.

HYVÄT PUOLET:

  • suuri määrä arganöljyä vahvistettu kahden ylimääräisen öljyn voimalla
  • tehokas
  • miellyttävä tuoksu
  • ei sisällä sulfaatteja
  • sisältää nestemäistä keratiinia
  • luonnollinen auringonsuoja

HUONOT PUOLET:

  • pullon korkki tekee käytöstä vaikeampaa
  • saattaa latistaa rasvaisia hiuksia
  • sisältää parafiinia