Kerastase Elixir Ultime

Tuote:Kerastase Elixir Ultime Cheveux Fins et Sensibilises
Arvoaste:

Kerastase tuotteet ovat peräisin L’Oreal -merkistä ja niitä pidetään hyvin maineikkaina hiustenhoidon ja muotoilun kauneustuotesarjoina. Yritys on ollut markkinoilla vuodesta 1964 ja sen laboratorioissa työskentelee yli 700 tieteentekijää ympäri maailmaan. Kaikkien tuotteiden on läpäistävä sisältö- ja tehokkuusanalyysi. Kampaajat ja stylistit ympäri maailman rakastavat Kerastase -sarjaa. Yritys tarjoaa monia erilaisia hiustenhoitoöljyjä.

Elixir Ultime Cheveux Fins et Sensibilises – oil for thin and delicate hair on mainitsemisen arvoinen.

Kerastase-Elixir-Ultime-Cheveux-Fins-et-Sensibilises

KUVAUS:

Öljy ohuille ja heikoille hiuksille omaa kauniin pakkauksen. Se on suljettu purppuraan 125 ml kokoiseen muovipulloon ja on hyvin tehokas. Pullo on läpinäkyvä ja takapuolen tarra kiiltävillä geometrisilla kuvioilla näkyy purppuran muovin läpi. Kun katsomme sitä tuotteen etupuolelta, saamme aikaan 3D-tehosteen. Tämä muistuttaa hiusten pintaa kiiltävällä ja hyvin hoidetulla suojakerroksella. Koko pakkaus näyttää vaikuttavalta ja enteilee tuloksia, joista tulemme nauttimaan käyttämällä tuotetta Elixir Ultime Cheveux Fins et Sensibilises.

Kerastase elixir sisältää neljää öljyä.

Maissiöljy (Corn Oil) – tarjoaa pehmeyttä ja kiiltoa. Se sisältää paljon tyydyttymättömiä rasvahappoja (oleiini ja linoli). Ne takaavat hiussolujen asianmukaisen toiminnan. Öljy on ihanteellinen herkälle iholle sen rauhoittavien vaikutusten ansiosta.

Arganöljy (Argania Spinosa Kernel Oil) – ravitsee hiuksia hyvin tehokkaasti. Öljy suojaa myös haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä, kuten tuulelta, pakkaselta tai auringonpaisteelta. Lisäksi, se suojaa hiuskuituja vaurioilta päivittäisten käsittelyjen aikana: hinkkaamiselta pyyhkeellä, föönaamiselta, suoristamiselta, vetämiseltä.

Kamelia öljy (Camellia Oleifera Seed Oil) – tekee hiuskuiduista todella sileät, antaa niille kiiltoa ja hoitaa. Ihanteellinen hennoille ja vaurioituneille hiuksille. Tekee myös hyvin karheista, korkeahuokoisista hiuksista sileät.

Pracaxi öljy (Pentaclethra Macroloba Seed Oil) – tunkeutuu syvälle hiuksiin ja ravitsee niitä. Lisäksi, se kosteuttaa ja antaa sileyttä sekä kiiltoa.

Kerastase -öljy sisältää myös ruusu-uutetta (Rosa Canina Flower Extract), joka suojaa hentoja hiuksia hyvin, muun muassa haitalliselta UV-säteilyltä. Tuote sisältää myös vaarattomia silikoneja, jotka suojaavat latvoja ja tekevät hiuksista sileät vaivaamatta päätä rasvaisilla ja vaikeasti lävistettävillä epäpuhtauksilla.

Öljyssä on kevyt koostumus ja se sisältää paljon ravintoaineita. Valitettavasti tuote sisältää myös paljon alkoholia, joka voi kuivata hiuksia. Voisi sanoa, että se häiritsee öljyjen vaikutusta.

Jopa tuotteen tuoksu on hyvin intensiivinen ja epäystävällinen. Se tukahduttaa tuotteen muut tuoksut. Käytön jälkeen tuoksu haihtuu onneksi hiuksista ja sen jälkeen voi tuntea hennon, makean tuoksun. Tuote on hyvin tehokas ja mukana tuleva pumppu tekee käytöstä mukavaa.
Koostumus on kevyt, tuote imeytyy nopeasti ja hoitaa hiuksia välittömästi. Loisto ja kestävyys on taattu ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

TARKOITUS:

Keratase Elixir on suunniteltu hentojen ja hauraiden hiusten hoitoon ja ravitsemiseen. Sen on tarkoitus ravita syvästi, elvyttää hiuksia ja luoda suojaava kerros hiusten pinnalle sekä sisäpuolelle. Sitä voi lisätä muihin hiustenhoitotuotteisiin. Yksittäisenä tuotteena se saattaa aiheuttaa enemmän harmia kuin hyvää. Alkoholi tekee hiuksista kuivat etenkin pitkän käyttöajan jälkeen.

OHJEET:

Tuotetta voi levittää sekä kosteille että kuiville hiuksille. Ennen pesemistä se toimii ravintoa antavana tuotteena ja pesemisen jälkeen se suojaa kuivaajan kuumalta ilmalta. Lisäksi, se helpottaa hiusten muotoilua. Päivittäin käytettynä se kesyttää hiukset ja lisää kiiltoa.

HYVÄT PUOLET:

  • suuri määrä öljyjä
  • tehokas
  • kevyt koostumus ei latista hiuksia
  • lisää kiiltoa
  • vaikuttava pakkaus
  • helppokäyttöinen

HUONOT PUOLET:

  • liikaa alkoholia
  • epämiellyttävä tuoksu