Kerastase Elixir Ultime – Oleo-Complexe

Tuote:Elixir Ultime, Oleo-Complexe
Arvoaste:

Kerastase Elixir Ultime, Oleo-Complexe oil for all hair types on versio purppurasta Cheveux Fins et Sensibilises herkille ja hennoille hiuksille.

Mitä ominaisuuksia ja toimintoja tuotteessa Elixir Ultime Oleo-Complexe piilee?

Kerastase-Elixir-Ultime,-Oleo-Complexe

KUVAUS:

Elixir Ultime Oleo-Complexe for all hair types öljyssä on melkein samat ainesosat kuin hennoille hiuksille suunnatussa purppurassa versiossa. Lasipullo on kultainen ja oranssi väriltään sekä 100 ml kooltaan.

Eliksiiri sisältää neljää hoitavaa öljyä.

Maissiöljy – tekee hiuksista pehmeät, hidastaa hiusten ikääntymistä ja tarjoaa niille luonnollisen sekä terveen kiillon.

Pracaxi öljy (Pentaclethra Macroloba Seed Oil) – ravitsee hiuksia tehokkaasti ja syvästi; vahvistaa ja suojaa niitä haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä. Se tarjoaa ihanteellisen suojan joka säältä ja vuodenajalta.

Kamelia öljy (Camellia Oleifera Seed Oil) – tekee hiusten rakenteesta sileän sulkemalla suojakerroksen nopeasti ja tehokkaasti; kosteuttaa ja tarjoaa kiiltoa. Se ravitsee ja elvyttää jopa vaurioituneimmat ja ohuimmat hiukset.

Arganöljy (Argania Spinosa Kernel Oil) – kosteuttaa ja vahvistaa hiusten rakennetta. Öljy suojaa hiuksia kuivaajan kuumalta ilmalta, suoristusraudalta, repimiseltä ja vetämiseltä ja harjaamiselta.

Elixir Ultime, Oleo-Complexe on melkein alkoholiton. Luonnolliset öljyt ovat tuotteen pääainesosa. Se on ihanteellinen jokapäiväiseen hiustenhoitoon. Tuote on paksumpi kuin purppura ja täynnä alkoholia oleva versio hennoille hiuksille. Se tarjoaa miellyttävän, hieman itämaisen ja makean tuoksun. Tehokkuus on valitettavasti huonompi kuin tuotteessa Fins et Sensibilises oil. Toisaalta, se on turvallisempi, sillä se ei kuivaa hiuksia.

Tämä öljy on luotu antaumuksella ja huomioiden hiukset. Pakkauksesta löytyy hologrammitarra, joka esittää hiusten kiiltävää, kaunista ja suljettua suojakerrosta.

Pumppu toimii sulavasti ja annostelee öljyn tarkasti.

Hyvin tehty, Kerastase.

TARKOITUS:

Öljy on suunniteltu kaikille hiustyypeille. Sitä voi käyttää terveiden hiusten suojana tai kuivien, vaurioituneiden ja kurittomien hiusten intensiivisenä hoitokeinona. Se auttaa myös elottomia hiuksia antamalla kiiltoa ja eloisuutta.

OHJEET:

Öljyä voi asettaa hiuksiin ennen pesemistä sekä kosteisiin, pyyhekuiviin hiuksiin pesemisen jälkeen. Sitä voi myös asettaa ainoastaan latvoihin föönauksen jälkeen.

Hiusten tyypistä ja kunnosta riippuen voi käyttää kaikkia käyttömenetelmiä tai valita itselleen sopivan.

HYVÄT PUOLET:

  • arvokkaiden öljyjen monipuolisuus
  • melkein alkoholiton
  • kaunis ja hieno pakkaus
  • ei latista hiuksia, imeytyy melkein kokonaan
  • helppokäyttöinen
  • miellyttävä tuoksu

HUONOT PUOLET:

  • tehoton
  • korkea hinta verrattuna muihin öljyihin
  • pullo on kaunis ja hieno mutta saattaa lipsua kädestä ja rikkoutua