Khadi Ayurvedic Hair Oil AMLA

Tuote:Khadi Ayurvedic Hair Oil AMLA
Arvoaste:

Khadi on tunnettu luonnollisista, 100% vegaaneista ja cruelty-free merkkisistä tuotteista. Tämä intialainen yritys tietää, miten luoda täydellisiä öljyjä ja käyttää itämaiden filosofiaa ja viisautta hyväkseen. Sillä ei ole haastajaa, mitä tulee itämaiseen, hyvin tunnettuihin ja kauan arvostettuihin Ayurvedisiin rituaaleihin. Merkin tuotteet ovat osa suurempaa intialaista konsernia – Nitai. Ne ovat ympäristöystävällisiä, eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai keinotekoisia väriaineita ja mikä tärkeintä – lapset eivät ole osa tuotantoa.

Pakkaus on myös ympäristöystävällinen ja sen voi kierrättää. Khadi Amla Oil suojaa jokaista hiustyyppiä vaurioilta.

Khadi-Amla

KUVAUS:

Khadi Amla Oil -tuote sisältää kahta öljyä: Eclipta Alba (Bhringraj) ja Emblica Officinalis (Amla). Se sisältää myös auringonkukkaöljyä ja manteliöljyä. Ne luovat täydellisen alustan tuotteessa oleville luonnollisille yrteille.

Bhringraj öljy – stimuloi päänahan verenkiertoa ja taistelee monia päänahan vaivoja vastaan, mukaan lukien hilsettä ja liiallista talituotantoa. Se vahvistaa hiustuppia ja elvyttää hiusten latvoja. Öljyssä on auringonsuoja.

Amla – hiusöljy on ollut tunnettu ja arvostettu itämaisessa lääketieteessä jo iät ja ajat. Se tekee hiuksista vahvat, joustavat ja pitää ne säilyttää niiden nuoruuden. Lisäksi, tuote tarjoaa kiiltoa ja ravitsee hiukset juurista latvoihin. Öljy ei anna hiusten irrota, vaan saavat ne kasvamaan vahvempina päivä päivältä.

Auringonkukkaöljy (Helianthus Annus Seed Oil/Sunflower Seed Oil)– ehkäisee kuivia hiuksia, tekee hiuksista sileät.

Manteliöljy (Prunus Amygdalus Dulcis Oil)– A- ja E-vitamiinien lähde pitää hiukset nuorekkaina. Öljy saa hiuksista joustavat ja kestävät.

Khadi Ayurvedic Hair Oil tuo luonnollista kiiltoa ja pehmeyttä hiuksiin. Se ehkäisee kaksihaaraisia ja pakottaa hiukset kasvamaan nopeammin. Öljy käy käsiksi jopa hankalaan, krooniseen hilseeseen. Se hallitsee päänahan talituotantoa ja parantaa näin hiuskasvua. Yksi Khadi öljyn hyvistä puolista on päänahan hoitaminen. Tästä syystä tuote tarjoaa ylellistä hoitoa, joka taistelee erilaisia hiusongelmia vastaan – juurista latvoihin. Palautuminen on täydellinen ja kokonaisvaltainen.

Öljy tulee kauniissa 100 ml kokoisessa pullossa itämaisilla kuvioilla. Se on tehokas, sillä vain yksi teelusikallinen öljyä riittää yhteen käyttökertaan. Pipetti tekee käytöstä paljon helpompaa. Valitettavasti se tarttuu joskus pakkauksen mukana tulevaan kultakorkkiin.

Tuoksu on hyvin itämainen ja saattaa siksi ärsyttää. Kun öljyä asettaa hiuksiin, tuoksun intensiivisyys vähenee ja se muuttuu miellyttäväksi.

TARKOITUS:

Khadi Ayurvedic Hair Amla oil on suunniteltu kaikille hiustyypeille: erityisesti vaurioituneille ja heikoille hiuksille. Se sopii myös värjätyille hiuksille ja hiuksille raidoilla. Hyvin vaaleat hiukset omaavien naisten tulisi olla varovaisia; öljy saattaa muuttaa hiusten väriä. Se on täydellinen säännöllisenä ravitsemustuotteena, eikä sitä tulisi käyttää päivittäin.

OHJEET:

Kaksi tuntia ennen pesemistä, hiero yksi teelusikallinen öljyä hiuksiin ja päänahkaan. Pipetti annostelee noin 5 ml öljyä (yhden teelusikallisen). Jos hiusongelmasi ovat todella vaivalloisia, voit hieroa öljyä hiuksiin sekä päänahkaan ja antaa öljyn vaikuttaa yön yli. Khadi Ayurvedic Hair Amla tuotetta tulisi käyttää 2-3 kertaa viikossa.

HYVÄT PUOLET:

  • hyvin valitut öljyt
  • paljon yrttisiä, luonnollisia ainesosia
  • imeytyy hyvin, ei latista hiuksia
  • täysin ekologinen
  • cruelty-free merkki
  • tehokas

HUONOT PUOLET:

  • hyvin vahva, itämainen tuoksu
  • pipetti saattaa juuttua korkkiin