KSHIR PAK VIDHI, SESA OIL

Tuote:SESA OIL, Long & Nourished Hair
Arvoaste:

Kshir Pak Vidhi on muinainen, Ayurvedinen tekniikka. Siihen sisältää tasaveroisten ainesosien pistäminen kauneustuotteisiin estämään hiustenlähtöä. Tekniikka turvautuu pääasiassa yrttien ja öljyjen yhdistelmään.

Monet intialaiset kauneustuoteyritykset käyttävät tekniikkaa ja tarjoavat upeita tuloksia hiuksille. Ban Lab on tullut tunnetuksi ympäri maailman yhdistämällä perinteisen ayurvedisen tiedon kasveista ja öljyistä moderniin kosmetiikkaan.

SESA hair Oil perustuu Kshir Pak Vidhi tekniikkaan. Miten se vaikuttaa sinun hiuksiisi?

KSHIR-PAK-VIDHI-SESA-OIL-Long-&-Nourished-Hair

KUVAUS:

Öljyn resepti on peräisin tuhat vuotta vanhasta intialaisesta perinteestä. Sen sisältö on vaikuttava. Sesa oil sisältää 18 arvokasta yrttiä, maitoproteiineja ja viittä tarkoin valittua luonnollista öljy.

Bhringraj öljy (Eclipta Alba) on yksi yrttiöljyistä. Se on koko tuotteen sekä triphala -yrttisekoituksen pääainesosa. Yksi ainesosista on intialainen karviaismarjaöljy, joka tunnetaan myös nimellä amla.

 • Bhringraj öljyä suositellaan kaikille ihmisille, jotka haluavat kasvattaa hiuksiaan. Öljy ei ainoastaan saa hiuksia kasvamaan nopeammin, vaan hidastaa harmaantumista ja ehkäisee hiustenlähtöä. Säännöllisesti käytettynä voi huomata vähemmän irtohiuksia harjassa. Öljy tekee hiuksista paksummat, vahvistaa juuria ja voimistaa hiusten luonnollista väriä. Bhringraj öljy stimuloi päänahan verenkiertoa täydellisesti sekä suojaa hiussuortuvia haitallisilta toimenpiteiltä ja sääolosuhteilta, kuten auringolta, pakkaselta ja tuulelta. Se vahvistaa myös hiuksia juurista latvoihin.
 • Vehnänalkio-öljy (Triticum Estivum) – sisältää paljon E-vitamiinia. Sitä kutsutaan “nuoruuden vitamiiniksi”, sillä se hidastaa ihon sekä hiusten ikääntymisprosesseja. Öljy elvyttää tehokkaasti ja hallitsee kosteustasapainoa.
 • Nilibhrungandi öljy (Nilibhrungandi Oil) – nopeuttaa hiusten kasvua.
 • Seesamiöljy– (Sesamum indicum) – on täynnä erilaisia B-vitamiineja ja hivenaineita (magnesium, fosfori, proteiini, kalsium). Harmaantumisen hidastamisen lisäksi se tummentaa hiuksia hiukan. Öljy nopeuttaa hiuskasvua ja suojaa auringon haitalliselta säteilyltä. Se rauhoittaa myös päänahkaa, suojaa korkeilta lämpötiloilta, eikä anna hiusten kuivua.
 • Kookosöljy (coconut oil) – Tämä öljy tunkeutuu syvälle hiustuppiin ja tarjoaa hiuksille tarpeelliset hivenaineet. Se vahvistaa hiusten juuria ja suojaa tuppia vaurioilta. Öljy sulkee hiusten suojakerroksen, tehden hiuksista pehmeät ja sileät.

Öljy on erikoistuote hiustenlähdön ongelmalle, ennenaikaiselle harmaantumiselle ja hitaalle kasvulle. Se sopii myös hilseen poistamiseen, sillä se hallitsee päänahassa tapahtuvia prosesseja. Öljy on luonnollinen, ekologinen tuote täynnä kasvi- ja yrttiuutteita.

Se tulee (valitettavasti) vähemmän viehättävässä, maitoisessa 90 ml kokoisessa muovipullossa. Pullossa on kiertokorkki, joka ei helpota nestemäisen tuotteen käyttöä ja tekee siitä tehottoman. Sesa Oil on vihreä väriltään monien yrttien ansiosta. Sen tuoksussa on valitettavasti parantamisen varaa… aromi on vahvan kemikaalinen. Se muistuttaa desinfiointiaineita, yrttisiä hiusvärejä tai pesuaineita.

Internetin käyttäjät ylistävät tuotetta mielellään. Innostuneet bloggaajat pitävät tuotetta “ihme-eliksiirinä”. Edes tuotteen haju ei häiritse taistelussa kauniiden hiusten puolesta. Vaaleiden hiusten omistajien tulisi kuitenkin olla varuillaan, koska pitkäaikainen käyttö voi muuttaa hiusväriä tummentamalla hiuksia.

TARKOITUS:

Öljy on suunnattu kaikille heille, jotka kamppailevat hiustenlähdön, kaljuuden ja hilseen kanssa. Se stimuloi hiuskasvua. Seurauksena hiuksista tulee paksummat ja kauniimmat. Se elvyttää hiustuppia, tarjoaa ravintoaineita ja kiiltoa. Tuotetta suositellaan korkea- ja keskihuokoisten hiusten omistajille. Vaaleahiuksisten naisten tulisi kuitenkin varoa tummentavia ominaisuuksia.

OHJEET:

Hieman lämmin Sesa oil tulisi hieroa pestyihin ja kuivattuihin hiuksiin, keskittyen huolella hiusten latvoihin. Päänahkaa ei kannata ohittaa. 20 minuutin hierontaa pyörivillä liikkeillä on suositeltua. Öljyä tulisi levittää kunnes se ei enää imeydy ihoon. Tuote tulisi jättää hiuksiin ja antaa sen vaikuttaa yön yli. Aamulla hiukset pestään tavanomaiseen tapaan. Anna öljyn vaikuttaa yön yli 2-3 kertaa viikossa. Jos omaat todella kuivat, hilseilevät hiukset tai ärsyyntyneen ja kutiavan päänahan, sitä voi käyttää päivittäin, kunnes ongelmat katoavat. Toinen vaihtoehto on asettaa öljyä hiuksiin ja päänahkaan 2 tuntia ennen niiden pesemistä.

HYVÄT PUOLET:

 • erikoishoitoa
 • tarkoin valitut ja tasaveroiset luonnolliset öljyt
 • monia luonnollisia yrttiuutteita
 • tuote imeytyy todella hyvin

HUONOT PUOLET:

 • ärsyttävä, hieman häiritsevä tuoksu
 • pullon korkki häiritsee käyttöä
 • tehoton