L’Oreal Elseve, Magic Power of Oils, Oil-in-Cream

Tuote:L’Oreal Elseve, Magic Power of Oils, Oil-in-Cream
Arvoaste:

L’Oreal ei ainoastaan tarjoa hiusöljyinä toimivia hoitoaineita.

Tiedostaen, että kaikki naiset eivät pidä hiusten öljyämisestä, merkki on luonut täysin erilaisen koostumuksen omaavan öljyn. Oil-in-Cream on luotu naisille, jotka eivät pidä rasvaisista tuotteista.

Se yhdistää hoitoaineen toiminnan luonnollisten öljyjen voimaan.

L’oreal-Elseve

KUVAUS:

Nimi “Oil-in-Cream” kertoo tuotteen ominaisuuksista täydellisesti. Se on voide, joka yhdistää öljyn ja hoitoaineen ominaisuudet. Tuote sisältää suuria määriä öljyjä.

 • kamomillaöljy (Chamomilla Recutita Extract / Matricaria Flower Extract) – lisää kiiltoa ja tarjoaa joustavuutta
 • auringonkukkaöljy (Helianthus Annus Seed Oil/Sunflower Seed Oil) – ravitsee hiuksia vahvasti
 • pellavansiemenöljy (Linum Usitatissimum Flower Extract) – kosteuttaa intensiivisesti
 • intianlootusöljy (Nelumbium Speciosum Extract) – tarjoaa loistavaa joustavuutta
 • ruusuöljy (Rosa Canina Flower Extract) – hoitaa hiuksia todella hyvin
 • tahitin tierakukkaöljy (Gardenia Tahtensis Flower Extract) – ehkäisee hiusten kuivuutta ja takkuja. Sulkee hiusten suojakerroksen ja antaa sileyttä.

Lisäksi, Elseve Oil-in-Cream sisältää paljon kookosöljyä (Cocos Nucifera Oil), joka sulkee hiusten suojakerroksen, suojaa niitä ja voimistaa kiiltoa.

Magical Power of Oils, Oil-in-Cream on melkein samanlainen kuin Nourishing Smoothness and Shine Elixir – koostumus on erilainen. Ainesosat eroavat toisistaan – ne ovat huonommat voideöljy-versiossa. Tuote sisältää paljon enemmän alkoholia kuin „öljyinen” versio. Tuote tulee 150 ml tuubissa. Se ei kuitenkaan ole tehokas, se kestää vain kuukauden. Tuubin design on miellyttävä – metallinen ja hohtavan kuparin värinen. Tuubi on tehty pehmeästä ja joustavasta muovista, jonka ansiosta koko tuotteen voi käyttää loppuun. Tuotetta on todella helppo puristaa ulos tuubista. Hiusvoiteessa on kevyt ja hieman juokseva koostumus. Joskus se saattaa karata tuubista ennen kuin saamme sitä käteemme. Annostelu ei ole helppoa. Pumpullinen pullo olisi paljon parempi idea. Elseve Oil-in-Cream imeytyy hiuksiin hyvin ja ei jätä hiuksiin rasvaista kerrosta. Siinä on intensiivinen tuoksu, jota monet naiset kuvailevat miehekkääksi. Tuoksu ei kuitenkaan pysy hiuksissa kauaa ja muuttuu hennoksi sekä hieman eksoottiseksi.

Oil-in-Cream herättää eriäviä tunteita Internet-käyttäjissä. Jotkut kutsuvat sitä sensaatiomaiseksi tuotteeksi, joka kosteuttaa ja kesyttää hiukset täydellisesti. Toiset ovat ärsyyntyneitä ja uskovat perinteisten öljyjen toimivan paremmin.

Yleisesti, tuote on loistava lisä muihin, klassisiin öljyihin.

TARKOITUS:

Oil-in-Cream on suunniteltu kaikille hiustyypeille. Sen voidemaisen koostumuksen ja hyvän imeytymiskyvyn ansiosta, jopa naiset öljyisillä hiuksilla tulevat pitämään siitä. Voide on hyvä lisä muihin ammattimaisiin valmisteisiin.

OHJEET:

Öljyn käyttö on monipuolista:

 1. Sitä voi asettaa kosteisiin hiuksiin (ei huuhtelua). Se ravitsee ja tuo kiiltoa sekä joustavuutta.
 2. Ennen föönausta suojaamaan hiuksia kuumalta ilmalta.
 3. Kuiviin hiuksiin – ennen hiusten muotoilua niiden kesyttämiseksi, ravitsemiseksi ja kiillon lisäämiseksi. Se auttaa äärimmäisten kuivien ja takkuisten hiusten harjaamisessa.

HYVÄT PUOLET:

 • innovatiivinen voidekoostumus
 • sisältää paljon öljyjä
 • kevyt koostumus
 • miellyttävä pakkaus
 • monipuolinen käyttö

 HUONOT PUOLET:

 • suuri määrä alkoholia
 • epäkäytännöllinen tuubi tekee juoksevan voiteen käytöstä vaikeampaa