L’Oreal Elseve. Magic Power of Oils. Restoring Elixir

Tuote:L’Oreal Elseve. Magic Power of Oils. Restoring Elixir
Arvoaste:

L’Oreal on alkanut näyttää kiinnostusta hoitavia luonnollisia öljyjä kohtaan. Jos merkki lanseeraa öljyjä sisältävän tuotteen, voimme olla varma niiden runsaudesta. Tämä öljy on toinen kokoelmassa L’Oreal Elseve oils.

Tämä versio ei kuitenkaan ole ainoastaan värjätyille hiuksille – se tarjoaa vahvoja elvyttäviä ja ravitsevia ominaisuuksia, jotka helpottavat heikkojen ja kaksihaaraisten vaurioituneiden hiusten elämää.

L’oreal-Elseve-

KUVAUS:

Tuote on täynnä tarkoin valittuja kukkaöljyjä, joiden on määrä täydentää toisiaan ja elvyttää jopa välittömän avun tarpeessa olevia vaurioituneita hiuksia.

 • pellavansiemenöljy (Linum Usitatissimum Flower Extract) – ravitsee nopeasti ja tehokkaasti; suojaa ennenaikaiselta ikääntymiseltä; hiukset eivät enää irtoa. Öljy on korvaamaton kuiville, hauraille ja vaurioituneille hiuksille.
 • kamomillaöljy (Chamomilla Recutita Extract / Matricaria Flower Extract) – sen on määrä lisätä kiiltoa ja joustavuutta hiuksiin.
 • intianlootusöljy (Nelumbium Speciosum Extract) – tunkeutuu hiuskuitujen sisään, jossa se ravitsee ja jälleenrakentaa hiuksia. Se tarjoaa loistavan suojan ympäristön haitallisilta tekijöiltä.
 • tahitin tierakukkaöljy (Gardenia Tahtensis Flower Extract) – omaa puhdistavia ominaisuuksia; auttaa poistamaan myrkkyjä ja haitallisia ainesosia hiusten sisältä. Se kosteuttaa ja ravitsee.
 • ruusuöljy (Rosa Canina Flower Extract) – palauttaa joustavuuden hiuksiin, vahvistaa hiuskuituja ja parantaa hiusten kuntoa.

Valmistaja tarjoaa melkein välittömän kunnon kohennuksen ja loistavan muodonmuutoksen kuiville, hauraille ja vaurioituneille hiuksille. Öljy paikkaa ja jälleenrakentaa hiuskuituja. Jos hiusten kiilto on kadonnut ja latvat takkuiset – tätä tuotetta on kokeiltava. Se on saanut positiivisia mielipiteitä internetin käyttäjiltä. Naiset kirjoittavat tuotteesta internet-foorumeilla ja kutsuvat sitä “ihanaksi eliksiiriksi” ja “ihanteelliseksi”. Se ei rasvoita hiuksia tai latista niitä. Tuote on hyvin tehokas ja sen käyttö on mukavaa. Öljyn tuoksu on miellyttävä ja se pysyy hiuksissa kauan. Ainesosien joukosta löytyy vaarattomia silikoneja, jotka eivät vaurioita hiuksia. Ainoa huono asia sisällössä saattaa olla alkoholi – sen suuri määrä tuottaa pettymyksen.

Pullossa on 100 ml öljyä ja sitä käyttäneiden naisten mukaan se kestää 4-6 kuukautta. Restoring Elixir näyttää todella hienolta. Siinä on lämmin meripihkan väri. Pumppu on purppura ja toimii vaivattomasti; öljyn voi käyttää viimeistä pisaraa myöten.

TARKOITUS:

Öljy on suunniteltu kaikille naisille hyvin vaurioituneilla hiuksilla – se parantaa hiukset nopeasti ja tehokkaasti. Sitä voi käyttää hiustuotteena tai päivittäin antamaan suojaa ja kesyttämään hiuksia. Öljy sopii myös naisille, joilla on terveet hiukset, mutta haluavat kokonaisvaltaisen suojan.

OHJEET:

Öljyä voi käyttää kolmella tavalla:

 1. Kosteisiin hiuksiin, pesemisen jälkeen. Se suojaa hiuksia kuivaajan kuumalta ilmalta ja mekaanisilta vaurioilta. Se tekee muotoilusta helpompaa.
 2. Kuiviin hiuksiin – ennen pesemistä. Öljy kannattaa jättää hiuksiin 10 minuutiksi ja sitten pestä pois. Hiuksistamme tulee varmasti ravitut mutta ei latistetut.
 3. Viimeistelytuotteena päivittäisessä muotoilussa – hiukset saavat kiiltoa ja suojaa.

HYVÄT PUOLET:

 • kuuden hoitavan öljyn voima
 • välitön ravitsemus ja kiilto
 • elvyttää hiuksia, vaikutukset voi huomata muutaman käyttökerran jälkeen
 • miellyttävä kukkainen tuoksu
 • iso koko, tehokas
 • luotettava pumppu

HUONOT PUOLET:

 • suuri alkoholimäärä saattaa aiheuttaa kuivuutta pidempään käytettynä