L’Oreal Elseve. Magical Power of Oils. Beautifying Elixir

Tuote:Magical Power of Oils. Beautifying Elixir. Colour Conditioning and Protection.
Arvoaste:

Mitä tulee luonnollisten öljyjen lisäämiseen hiustuotteisiin, L’Oreal ei jää jälkeen.

Merkki on lanseerannut öljyisen ja meripihkaisen seerumin, joka palvelee värjättyjen ja raidallisten hiusten kauneutta.

Elseve

KUVAUS:

Merkki luottaa kukkaöljyjen voiman. Seerumi sisältää kamomillaöljyä (Chamomilla Recutita Extract / Matricaria Flower Extract), joka sisältää paljon C-vitamiinia, siinä on paljon elvyttäviä ominaisuuksia ja se taistelee vapaita radikaaleja vastaan – toisin sanoen, se hidastaa ikääntymistä. Intianlootusöljy (Nelumbium Speciosum Extract) elvyttää hiustuppia, kosteuttaa ja ravitsee. Toinen upea ja hämmästyttävä öljy on monoi öljy (Gardenia Tahtensis Flower Extract) – uniikki ja epätavallinen öljy, joka on ollut tunnettu Tahitilla jo vuosikausia. Polynesialaiset naiset väittävät olevansa kauniit hiuksensa ja ulkonäkönsä velkaa juuri tälle öljylle. Se on epätavallinen öljy, sillä se on yhdistelmä kahta ainesosaa: tahitin tierakukat liotetaan yhtä arvokkaassa kylmäpuristetussa kookosöljyssä. Monoi öljyn tekeminen on todellinen rituaali Tahitilla: kukat poimitaan aamulla ja kääritään keikarinkukkien lehtiin, jotta ne olisivat suojassa auringolta. Tarkka määrä kukkia liotetaan sopivassa määrässä palmuesanssia tietyn aikaa. Kukkauutteen saostaminen vahvistaa kookosöljyä ylimääräisillä ominaisuuksilla. On kun kohtaisi luonnon supervoiman. Monoi kosteuttaa, suojaa auringolta, elvyttää, vahvistaa ja tuo joustavuutta. Se tarjoaa paljon hyötyjä kuiville hiuksille ja kaksihaaraisille jälleenrakentamalla hiusrakennetta, sulkemalla suojakerroksen ja suojaamalla vahvoilta kemikaalisilta tuotteilta ja vaurioilta.

Villiruusuöljy (Rosa Canina Flower Extract) on korvaamaton antioksidantti (joskus kutsuttu “nuoruuden öljyksi”). Se on täynnä hyödyllisiä rasvahappoja ja lukemattomia hivenaineita, se kosteuttaa ja antaa hiuksille sileyttä. Öljy hidastaa ikääntymisprosesseja ja parantaa ihon värjääntymiä sekä voimistaa hiusten väriä.

Elseve Beautifying Elixir sisältää pellavansiemenöljyä (Linum Usitatissimum Flower Extract), joka suojaa hiuksia ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja vähentää hiustenlähtöä. Se hoitaa myös korkeahuokoisia hiuksia (hyvin avointa suojakerrosta). Öljy auttaa kuivia, hauraita ja vaurioituneita hiuksia. Pellavansiemenöljyn läsnäolo tuotteessa on hyvin positiivista – öljy hoitaa värjättyjä hiuksia, eikä anna värin haalistua.

Yllä mainittu intianlootusöljy on myös liittolainen taistelussa värjättyjen hiusten kauneuden puolesta. Se suojaa kuivia latvoja, lisää tuuheutta hiuksiin ja ehkäisee elottomuutta.

Elseve öljyä on vahvistettu auringonsuojalla; öljyt takaavat intensiivisen suojan värjätyille hiuksille, ne ehkäisevät kuivuutta ja voimistavat väriä. Hiuksista tulee ravitut ja korjatut. Tuote ei latista hiuksia. Se antaa hiuksille kauniin kiillon ja pitkään kestävän, intensiivisen ja syvän värin.

Öljyn tuoksu on miellyttävä ja itämainen. Se on pakattu hienoon pulloon. Kooltaan se on suurempi kuin muiden merkkien tuotteet – se on 100 ml. Pumppu on iso, kestävä ja tekee käytöstä sekä annostelusta helppoa. Hinta ei ole korkea kokoon nähden.

TARKOITUS:

Beautifying Elseve Elixir on suunniteltu värjätyille, väsyneille ja laiminlyödyille hiuksille. Se tarjoaa hiuksille suojan, elvyttää niitä ja palauttaa värin niihin. Öljy sopii kaikille hiustyypeille sen sisältämien luonnollisten öljyjen voiman ja monipuolisuuden ansiosta. Naiset, joiden hiukset tarvitsevat elvytystä ja suojaa, tulevat pitämään siitä.

OHJEET:

Öljyä voi käyttää kolmella tavalla:

  1. Kosteisiin ja pyyhekuiviin hiuksiin kunnon parantamiseksi.
  2. Kuiviin hiuksiin (mieluiten ennen pesemistä) sileyden, joustavuuden ja keveyden antamiseksi.
  3. Viimeistelytuotteena kiillon tuomiseksi ja hiusten kesyttämiseksi.

HYVÄT PUOLET:

  • monia kukkaöljyjä
  • ei latista hiuksia
  • kolme käyttötapaa
  • värisuoja ja ravitut hiukset ovat huomattavat
  • miellyttävä tuoksu

HUONOT PUOLET:

  • alkoholi on ainesosalistan alkupäässä