Macadamia NATURAL OIL – Healing Oil Treatment

Tuote:Healing Oil Treatment, Therapeutic Oil for All Hair Types
Arvoaste:

Macadamia Natural Oil kauneustuotteen toiminta johtuu pääasiassa luonnollisien öljyjen ominaisuuksista. Macadamia Natural luotiin hiusöljyjen itämaisen yltäkylläisyyden ylentämiseksi.

Se on ympäristöystävällinen, hiustenhoitoon keskittyvä sarja. Mikään tuotteista ei ole eläintestattu.

Makadamia öljyjä sisältävien naamioiden ja shampoo-tuotteiden joukosta, Macadamia Healing Oil on ylellisin ja mainitsemisen arvoinen.

Macadamia-NATURAL-OIL

KUVAUS:

Merkin tuotteet yhdistävät kahden hiuksille arvokkaan öljyn ominaisuudet: makadamia ja argan. Tämä on koko Macadamia -sarjan piirre. Macadamia Healing Oil sisältää monia sellaisia. Makadamia ja arganöljy ovat yrityksen tuotteiden kulmakivi. Miten ne toimivat?

Makdamia öljy (Macadamia Ternifolia Seed Oil) – sisältää monenlaisia hyviä rasvahappoja, joiden ansiosta hiukset palautuvat sulavasti ja tehokkaasti. Ne poistavat myrkkyjä hiuksista. Hiuksista tulee kestävät, sileät, kosteutetut sekä kiiltävät. Öljy on luonnostaan pehmentävä tuote – ja hallitsee kosteustasapainoa.

Arganöljy (Argania Spinosa Kernel Oil), tunnetaan myös nimellä “nestemäinen kulta” ja Marokkolaiset ovat arvostaneet sitä vuosikaudet. Se on korvaamaton ihoa, kynsiä ja hiuksia elvyttävänä tuotteena. Öljy sisältää E-vitamiinia, joka ehkäisee hiusten ennenaikaisen ikääntymisen. Arganöljy sisältää ravintoaineita ja paikkaa siksi hiusten rakennetta täydellisesti. Se tulee myös suojaamaan hiuksia mekaanisilta vaurioilta ja kuumuudelta. Öljy sisältää luonnollisen auringonsuojan.

Macadamia NATURAL OIL, Healing Oil Treatment sopii jokaiselle hiustyypille. Se ei sisällä haitallisia ainesosia, parabeeneja, sulfaatteja, SLS:ää tai SLES:iä.

Lisäksi, se sisältää ekologista antioksidanttia (Tocopheryl acetate), joka hidastaa tupakan savun ja UV-säteilyn aiheuttamaa ikääntymistä. Se vaikuttaa hiuksiin sekä sisäisesti että ulkoisesti. Öljy kosteuttaa ihoa ja ehkäisee veden haihtumista.

Öljy on terapiaa hiuksille – luonnollinen ja turvallinen terapia ilman haitallisia, soluja tukkivia ainesosia.

Toisiin tuotteisiin verrattuna Macadamia Natural Oil on suurikokoinen. Monet öljyt ja äärimmäisen “hiusystävälliset” ainesosat tekevät siitä vielä houkuttelevamman.

Pakkaus ei näytä mitenkään erikoiselta mutta se on todella mukava. Pumppu on epätyypillinen mutta hyvin kätevä – se tekee käytöstä hyvin mukavaa ja hygieenistä.

Öljy on paksu ja hyvin tehokas. Siinä on miellyttävä itämainen tuoksu, joka muistuttaa mausteita.

TARKOITUS:

Öljy on hoitokeino kaikille hiustyypeille. Ei ole väliä, vaikka hiuksesi ovat paksut tai ohut, takkuiset tai öljyiset, värjätyt tai luonnolliset – Macadamia Natural Oil hoitaa niitä kunnolla.

Korkea luonnollisten öljyjen määrä tekee siitä täydellisen hiustenhoitotuotteen. Kiinnostavaa kyllä, öljyä voi lisätä hiusväriin voimistamaan väriä, suojaamaan hiuksia ja tarjoamaan kiiltoa värjäämisen jälkeen.

OHJEET:

Aseta muutama tippa Healing Oil Treatment tuotetta kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Hellävarainen harjaaminen auttaa levittämään öljyn tasaisesti.

Öljyä voi myös laittaa kuiviin latvoihin.

HYVÄT PUOLET:

  • suuri määrä luonnollisia öljyjä
  • aurinkovoide
  • ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja, SLS- tai SLES
  • cruelty-free merkki
  • ei latista hiuksia
  • tehokas, suuri koko
  • nopeat ja pitkään kestävät vaikutukset
  • hyvin tehokas ja hygieeninen pumppu

HUONOT PUOLET:

  • hyvin vahva tuoksu