Matrix Biolage Exquisite Oil

Tuote:Matrix Biolage Exquisite Oil
Arvoaste:

Matrix on yksi suosituimmista hiustenhoitotuotteita luovista merkeistä.

Yritys tulee Yhdysvalloista. Alussa Matrix kauneustuotteita toimitettiin ainoastaan hius- ja kauneussalonkeihin. Nykyään saatavuus on hyvä ja niitä voi ostaa melkein kaikista liikkeistä sekä verkosta.

Biolage Exquisite Oil erottuu muiden kauneustuotteiden joukosta.

Matrix-Biolage-Exquisite-Oil

KUVAUS:

Seerumi on suunniteltu kaikille hiustyypeille. Se on ammattimainen ja korkealaatuinen tuote, joka tarjoaa monia käyttötapoja. Öljy sopii myös päänahan hierontaan tai yön yli vaikuttavaan toimenpiteeseen.

Öljy tarjoaa erikoishoitoa, joka tekee hiuksista sileät. Se elvyttää ja takaa välittömän ravitsemuksen. Moringa öljy (Moringa Oleifera), jota löytyy seerumista, on hyvin arvokas öljy. Se uutetaan puusta, joka on tunnettu nimellä “elämän puu” tai “ihmepuu”. Öljy on korvaamaton hiusten elvytyksessä ja haitallisten myrkkyjen poistossa. Se tuo esiin jopa äärimmäisen vaurioituneiden, elottomien ja haalistuneiden hiusten värin. Se sisältää paljon tyydyttyneitä rasvahappoja (palmitiini, steariini, beheeni, arakidi, lignoseriini) ja tyydyttymättömiä rasvahappoja (palmitoleiini, eikoseeni, linoli). Siitä syystä öljy sopii kaikille hiustyypeille, huolimatta huokoisuudesta.

Tokoferolit, joita löytyy öljystä, ovat vastuussa hiusten elvytyksestä ja kunnon kohentamisesta. Öljyt vaikuttavat hiusten sisäpuolella, jossa se paikkaavat hiuksia ja hiusten pinnalla, jossa ne hoitavat ja lisäävät kiiltoa. Tokoferolit tekevät hiuksista sileät ja hiusten muotoilusta helpompaa.

Yllä mainitun öljyn lisäksi seerumi sisältää kahta luonnollista ja arvokasta öljyä:

Makadamia (Macadamia Ternifolia Seed Oil) – imeytyy nopeasti, ei tee hiuksista rasvaisia tai latista niitä. Se sisältää arvokasta oleopalmitiinia, joka kuuluu omega-7 happoryhmään. Happo on ainesosa vartalomme ja päänahkamme tuottamassa talissa. Tämän ainesosan puute häiritsee ihon toimintaa.

Argan (Argania Spinosa Kernel Oil) – elvyttää muotoilukäsittelyille altistuneita hiuksia. Se jälleenrakentaa ja suojaa kaltoin kohdeltuja hiuksia: liian voimakas harjaaminen, pyyhekuivaus, vetäminen.

Matrix Biolage Exquisite Oil sisältää aika paljon alkoholia. Onneksi luonnollisia öljyjä on enemmän.

Pakkaus sisältää 92 ml tuotetta. Eliksiiri tulee kapeassa ja ovaalissa pullossa. Muovi, josta pullo on tehty, on todella pehmeää. Käyttö on helppoa tarkan annostelun takaavan pumpun ansiosta.

TARKOITUS:

Matrix Biolage Exquisite Oil tarjoaa monia käyttötapoja – hieman erilaisia kuin tavalliset öljypohjaiset kauneustuotteet. Tämän ansiosta tuotteen käytön voi sopeuttaa hiusten yksilöllisille tarpeille, ottaen huomioon niiden kunnon. Se on yksi ainoista öljyistä, joka sopii koko yön toimenpiteeseen (öljyämiseen). Tyydyttymättömien rasvahappojen monipuolisuuden ansiosta se on suunniteltu kaikille hiustyypeille ja huokoisuustasoille.

OHJEET:

Matrix Biolage Exquisite Oil öljyä voi käyttää monella tavalla:

 1. Päänahan hierontaöljynä (ennen hiuspesua tai sen jälkeen).
 2. Yön yli vaikuttavana naamiona – ravitsee huolellisesti asetettuna latvoihin tai hiuksiin korvien korkeudelta alaspäin. Öljy on aamulla pestävä pois shampoolla.
 3. Ennen muotoilua hiusten kesyttämiseksi ja kiillon lisäämiseksi.
 4. Päivän aikana – aina, kun hiukset tarvitsevat kiiltoa tai ravitsemusta.
 5. Lisänä naamiossa tai hoitoaineessa, se parantaa niiden vaikutuksia. 1-2 annosta öljyä riittää.
 6. 10-15 minuutin naamiona ennen hiuspesua.
 7. Hiusten pesemisen jälkeen – aseta pieni määrä öljyä kosteisiin ja pyyhekuiviin hiuksiin.

 HYVÄT PUOLET:

 • suuri määrä öljyjä, jotka ovat täynnä ravintoaineita
 • käytön monipuolisuus
 • tehokkuus
 • kevyt koostumus, ei latista hiuksia
 • miellyttävä, makea tuoksu

 HUONOT PUOLET:

 • ainesosissa piilevä alkoholi