Mythic Oil, L’Oreal Professionnel, Nourishing Oil

Tuote:Mythic Oil
Arvoaste:

L’Oreal Mythic Oil for All Hair Types vaatii huomiomme. Merkki on tunnettu korkealaatuisista tuotteista, jotka ovat suunnattu kaikille naisille, huolimatta ihonväristä, asuinpaikasta tai rikkauksista.

L’Oreal on rakastunut luonnollisesti hoitaviin öljyihin ja siksi päättänyt vahvistaa tarjontaansa erikoisella, ylellisellä ja elegantilla sarjalla – luotu kunnioittamaan öljyjen myyttisiä voimia.

L’Oreal Professional, jonka öljy Mythic Oil on, on suosittu hiusstylistien joukossa ja asettaa uudet muodit hiustenhoidossa ja -muotoilussa.

Mythic-Oil-L’Oreal-Professionnel

KUVAUS:

Öljyn on määrä ravita kaikkia hiustyyppejä. Se tarjoaa hiuksille välttämättömiä ainesosia ja saa niistä terveen sekä kauniin näköiset kahden tarkoin valitun, hoitavan öljyn ansiosta.

Avokado öljy (Persea Gratissima Oil) – on täynnä tyydyttämättömiä rasvahappoja, jotka voimistavat hiustensisäisiä prosesseja ja kosteuttavat huolellisesti. Fosfolipidit, joita löytyy öljystä, jälleenrakentavat hiuksia ja fytosterolit tunkeutuvat syvälle hiusten rakenteeseen varmistamaan, että mitkään haitalliset ainesosat eivät pääse hiuksiin. Ne päästävät vain läpi terveellisiä ainesosia ja työntävät pois haitalliset. Avokado öljy sisältää luonnollisen auringonsuojan, joka suojaa UV-säteilyn haitallisilta vaikutuksilta. Öljy parantaa kuivien ja takkuisten hiusten kuntoa loistavasti. Lisäksi, se sisältää jopa seitsemää vitamiinia: A, B, D, E, H, K, PP – ne ovat osa hiusten kasvua, ravitsemista ja vahvistamista. Öljy tekee hiuksista upean kiiltävät.

Rypälesiemenöljy (Vitis Vinifera Seed Oil) – sisältää suuren määrän rasvahappoja, pääasiassa hiusten parantumista nopeuttavaa linolihappoa. Öljy ehkäisee hauraita hiuksia ja tarjoaa erilaisia vitamiineja (A, E, K, D) sekä hiuksia ravitsevia hivenaineita.

Kahden öljyn osuus Mythic Oil -tuotteessa on huomattavan korkea ja tästä syystä hiukset saavat ainutlaatuista hoitoa. Nourishing Oil kesyttää hiukset, tarjoaa niille suojan, elvyttää ja kosteuttaa. Tuote on kevyt, joka tekee käytöstä helpompaa. Se ilahduttaa myös tuoksullaan – tuotteen käyttö muistuttaa mystistä rituaaliaLasipullo on hieno ja se muistuttaa itämaista hajuvesipulloa. 100 ml itämaista tuotetta kestää kauan. koska hiusten ravitsemiseen ja luonnollisen kiillon antamiseen tarvitaan vain pieni määrä. Öljy on aika juokseva.

Kaikki tulevat ilahtumaan siitä, että öljyssä on erittäin pieni määrä alkoholia ja pääainesosat ovat luonnollisia öljyjä ja vaarattomia silikoneja. Tuotetta on helppo levittää hiuksiin sulavan pumpun ansiosta.

TARKOITUS:

Öljy luotiin kaikille hiustyypeille. Sitä voi käyttää terveiden hiusten suojana tai vaurioituneiden ja kurittomien hiusten parantajana. Tuote auttaa myös elottomia hiuksia nopeasti tarjoamalla kiiltoa.

OHJEET:

Hiusten kunnosta riippuen, 1-2 annosta tuotetta riittää. Sitä tulisi levittää kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ennen muotoilua.

HYVÄT PUOLET:

  • suuri määrä korkealaatuisia öljyjä
  • tehokas
  • kevyt koostumus, ei latista hiuksia
  • imeytyy hyvin
  • terveet ja kiiltävät hiukset välittömästi
  • kaunis ja ylellinen pakkaus
  • aistillinen itämainen tuoksu

HUONOT PUOLET:

Ainesosat ja käyttötapa lukevat kartonkilaatikon kyljessä. Jos laatikon sattuu heittämään pois, on tiedot etsittävä verkkosivuilta.