Pantene Pro-V Intensive Repair

Tuote:Intensive Repair
Arvoaste:

Yritys Pantene Pro-V ei halunnut jäädä jälkeen kilpailussa ja lanseerasi nopeasti hiustenhoitoaineen öljyn ominaisuuksilla ja koostumuksella.

Käy ilmi, että Intensive Repair Keratin Repair Oil with Vitamin E on todella epätavallinen tuote.

Pantene-Pro-V-Intensive-Repair

KUVAUS:

Intensiivisestä elvyttävä öljy E-vitamiinilla on suunnaton yllätys. Koska se on öljy… vain nimeltään ja koostumukseltaan. Tämä kosmetiikkatuote todella näyttää öljyltä: siinä on oikea väri ja koostumus, ravitsevat ja elvyttävät ominaisuudet mutta se ei sisällä lainkaan luonnollisia öljyjä.

Tämä saattaa vaikuttaa hämmentävältä. Käymme kaupassa ostamassa “öljyn”, jonka tulisi sisältää ainakin yhtä luonnollista öljyä. Ehkä se sisältää myös keratiinia, koska tämänniminen ainesosa mainitaan etiketissä. Tuoteseloste on luettava huolellisesti totuuden paljastamiseksi: Intensive Repair Oil ei sisällä yhtään arvokasta öljyä tai ainuttakaan grammaa keratiinia. Lisäksi, tuotteessa oleva E-vitamiini on vain sen johdannainen.

Öljy (?) on sekoitus silikoneja ja kemikaalisia ainesosia, jotka takaavat elvytyksen ja UV-suojan, sekä muita ainesosia, jotka ovat vastuussa tuotteen koostumuksesta, väristä ja luonnollisen öljyn tuoksun imitaatiosta. Tuote ei vastaa odotuksiamme mutta siihen panostettiin todella paljon.

TARKOITUS:

Öljy on suunniteltu helpottamaan muotoilua ja suojaamaan hiuksia kuumuudelta.

OHJEET:

Kauneustuotetta tulisi levittää pestyihin hiuksiin korvien korkeudelta alaspäin.

HYVÄT PUOLET:

  • Sisältää UV-suojan

HUONOT PUOLET:

  • ei sisällä yhtäkään öljyä
  • paljon silikoneja
  • ei sisällä keratiinia