Pantene PRO-V Nature Fusion

Tuote:Nature Fusion
Arvoaste:

Pantene PRO- V rebuilding oil with keratin oli selvä pettymys. Se ei sisältänyt yhtään luonnollisia, arvokkaita öljyjä.

Tuleeko sama toistumaan tuotteen Pantene Pro-V Nature Fusion with argan oil kanssa?

Pantene-PRO-V-Nature-Fusion

KUVAUS:

Öljy luotiin elvyttämään vaurioituneita ja kuivia hiuksia intensiivisesti. Tuotteen sisältämän arganöljyn tehtävä on jälleenrakentaa ja vahvistaa hiuskuituja. Se toimisi huomattavasti paremmin, jos sen määrä tuotteessa ei olisi niin vähäinen. Silikonien ja alkoholin kaltaisia ainesosia löytyy valitettavasti suuremmissa määrissä.

Tuote kosteuttaa hiuksia ja luo hiusten pinnalle suojaavan kerroksen, joka suojaa hiuksia mekaanisilta vaurioilta. Seurauksena, hiuksista tulee kiiltävät. Mitä tulee netistä löytyviin mielipiteisiin, monet bloggaajat ovat skeptisiä ja vähemmän innoissaan tuotteesta. ‘Ok’, ‘jos ei olisi niin paljon alkoholia’, ‘neutraali’ – ovat vain muutamia yleisimpiä kommentteja tuotteesta.

On fakta, että tuotteessa olevat ainesosat parantavat hiusten ulkonäköä. Nature Fusion -tuotteen käytön jälkeen saamme kiiltävämmät, kesytetyt hiukset, jotka ovat helpommat muotoilla. Öljy ei kuitenkaan sovellu elvyttäväksi tuotteeksi. Se sopii takkuisten hiusten kesytykseen.Arganöljy (Argania Spinosa Kernel Oil) luo suojaavan kerroksen ja kiinteyttää hiuskuituja. Meidän ei siis tarvitse huolehtia hiusten kunnossa muotoillessa, harjatessa tai kuivatessa hiuksia.

Pantene Pro-V Nature Fusion yhdistää öljyjen luonnollisuuden yrityksen laboratorioissa kehittämään kosmetiikkateknologiaan.

Tuote tulee korkeassa, ohuessa muovipullossa pumpulla. Tuotetta on helppo käyttää ja levittää hiuksiin öljyisen ja juoksevan koostumuksen ansiosta. Suuren alkoholimäärän voi valitettavasti tuntea.

Tuotteen koko on 100 ml ja jos sitä käyttää ainoastaan muotoiluun, se kestää todella kauan. Pumppu toimii hyvin ja tuotteen voi käyttää loppuun asti sen ansiosta. Pullo on todella kätevä kapeutensa ansiosta.

TARKOITUS:

Pantene Pro-V on suunniteltu kaikille hiustyypeille. Sen päätehtäviä ovat ravita ja suojata hiuksia muotoilun aiheuttamilta vaurioilta (hiusten harjaus) ja kuumuudelta (hiustenkuivaaja, suoristusrauta). Sitä ei suositella arganöljyhoitoon, vaan se kesyttää hiukset ja lisää niihin kiiltoa täydellisesti.

OHJEET:

Ravista pulloa kunnolla ennen tuotteen käyttöä. Pantene Pro-V -tuotetta levitetään kosteisiin ja pyyhekuiviin hiuksiin, korvien korkeudelta alaspäin.

HYVÄT PUOLET:

  • kevyt koostumus ei latista hiuksia
  • tehokas pumppu
  • kätevä pakkaus
  • suuri määrä arganöljyä

HUONOT PUOLET:

  • suuri määrä alkoholia ja silikoneja