Schwarzkopf Essence Ultime Crystal Shine

Tuote:Schwarzkopf Essence Ultime Crystal Shine
Arvoaste:

90-luvun tunnetun huippumallin, Claudia Schifferin, allekirjoittama tuote. Öljy (tai hoitoaine, koska öljyn määrä on niin pieni) on suunniteltu elottomille ja normaaleille hiuksille.

Koska Essence Ultime sarjan lähettiläs on niin tunnettu ja osallistui tuotteen luontiin, odotamme käytön tuovan upeita tuloksia. Pitääkö se paikkansa?

Schwarzkopf-Essence-Ultime-Crystal-Shine

KUVAUS:

Schwarzkopf Essence Ultime Crystal Shine öljy todella toimii. Hiuksista tulee loistavat ja kesyt. Tuotetta voi käyttää ennen suurta tapahtumaa tai kun hiukset eivät näytä otolliselta ja on lähdettävä ulos virheettömillä hiuksilla.

Kyse on enemmänkin sanasta “öljy” nimessä. Toimiiko hoitoaine todella hiusöljynä? Tuotteessa on vain yhtä öljyä – aprikoosinkiviöljyä (Prunus Armeniaca Kernel Oil), joka katoaa muiden ainesosien valtaisaan joukkoon. Termi “hoitoaine öljyllä” olisi parempi nimivalinta. Tämä ei kuitenkaan vähennä valmistajan lupaamia luonnollisia vaikutuksia, sillä Schwarzkopf Essence Ultime Crystal Shine tekee työnsä: hiukset ovat välittömästi kiiltävämmät. Mitä tulee hoidon laatuun, se ei ole yhtä intensiivinen kuin muiden samankaltaisten tuotteiden. Samalla voimme olla varmoja, että öljy tarjoaa hiuksillemme yksinkertaisen suojan ”ystävällisten silikonien” ansiosta, jotka tekevät hiuksista sileät ja elvyttävät hiuksia hieman. Ne tukevat aprikoosinkiviöljyn vaikutuksia, jotka ovat hiusten ravitseminen ja tyydyttymättömien rasvahappojen tarjoaminen. Hoitoaineen koostumus muistuttaa öljyä mutta se ei jätä rasvaista, tahmeaa kerrosta hiusten pinnalle. Puolet tuotteesta imeytyy hiuksiin ja toinen puoli vaikuttaa hiusten pinnalla taaten kauniin kiillon.

Pakkaus on varusteltu tehokkaalla pumpulla, joka auttaa oikean öljymäärän annostelussa ja estää läikkymisen sekä suojaa käsiämme katastrofilta. Monien naiskuluttajien mielestä tuotteen tuoksu on ongelma: hieman tylsä ja sokerinen, joka samalla muistuttaa kampaajien erikoisvoiteita. Vaikka Ultime Crystal Shine on kooltaan pieni (75 ml), se on silti hyvin tehokas.

TARKOITUS:

Schwarzkopf Essence Ultime Crystal Shine luotiin naisille, jotka kärsivät kroonisen elottomista ja kurittomista hiuksista sekä heille, jotka haluavat äärimmäistä loistoa hiuksiin ennen tärkeää päivää.

OHJEET:

Tuotteen etiketti ei kerro tuotteesta mitään yksityiskohtaista. Valmistaja sanoo, että hoitoainetta voi käyttää kolmella tavalla: (ennen pesemistä, pesemisen jälkeen ja hiustenleikkuun viimeistelytuotteena). Kyljessä ei kuitenkaan lue kuinka kauan hoitoainetta tulisi pitää hiuksissa ennen pois pesemistä. Suosittelemme ajan määrittelemisen hiustesi kunnon ja tilan mukaan.

HYVÄT PUOLET:

  • sisältää hiuksia hoitavia silikoneja
  • ei latista tai rasvoita hiuksia
  • välittömästi kiiltävät hiukset
  • kesyttää hiuksia hieman
  • sisältää suojaavan filtterin
  • takaa hiusten optimaalisen suojan

HUONOT PUOLET:

  • sisältää vain yhtä öljyä, joka tekee siitä hieman huonomman verrattuna muihin samankaltaisiin tuotteisiin
  • kaikki eivät pidä tuotteen makeasta tuoksusta