Schwarzkopf Essence Ultime Diamond Color

Tuote:Schwarzkopf Essence Ultime Diamond Color
Arvoaste:

Tuote on Schwarzkopfin Essence Ultime Crystal Shine – oil for dull and normal hair tuotteen kaksoistuote. Se on suunniteltu naisille värjätyillä hiuksilla tai raidoilla.

Essence Ultime sarja on luotu yhdessä tunnetun mallin, Claudia Schifferin kanssa.

Schwarzkopf-Essence-Ultime-Diamond-Color

KUVAUS:

Tuote on suunniteltu parantamaan värjättyjen hiusten eloisuutta. Se hoitaa ja suojaa väriä kunnolla. Öljyn päätehtävä on palauttaa kiilto hiuksiin. Se tarjoaa myös elvyttäviä ominaisuuksia ja tärkeän UV-filtterin.

Essence Ultime Diamond Color sisältää kahta öljyäAuringonkukkaöljyä (Helianthus Annus Seed Oil / Sunflower Seed Oil) sen E-vitamiinipitoisuuden ansiosta, tuote vahvistaa hiuksia ja tekee niistä sileät. Öljyssä olevat fosfolipidit tekevät hiuksista pehmeät, joustavammat ja huolehtivat kosteustasapainosta. Auringonkukkaöljy sisältää paljon karoteenia, joka on luonnollinen antioksidantti. Lisäksi, öljy ehkäisee hiusten ohenemista, vahvistaa kuituja ja on osana solujen jälleenrakennusta. Lyhyesti sanottuna, se tukee hiusten elvytystä.

Aprikoosiöljy (Prunus Armeniaca Kernel Oil) kosteuttaa ja tekee hiuksista sileät. Se sisältää A- ja E-vitamiineja, jotka ehkäisevät kuivumista. Öljy on täynnä tyydyttymättömiä rasvahappoja; oleiinihappoa ja linolihappoa. Nämä ehkäisevät kuivumista, elvyttävät ja kosteuttavat. Lisäksi öljy imeytyy hyvin hiuksiin.

Tuotteessa käytettyjä öljyjä tukee innovatiivinen Ultima 4-Complex. Se yhdistää helmiäisen, keratiinin, pantenolin ja proteiinit. Kaikki ainesosat tarjoavat kiiltoa hiuksille ja elvyttävät vahvasti samalla kosteuttaen ja kesyttäen hiuksia. Pantenoli nuorentaa, vahvistaa, tekee hiuksista tuuheammat, sulkee suojakerroksen. Se on korvaamaton hiustenhoitotuotteissa.

Kauneustuote sisältää vaarattomia silikoneja, jotka eivät latista hiuksia tai aiheuta vaurioita. Alkoholia ei ole kovinkaan paljon, mutta sitä voisi olla vielä vähemmän.

Essence Ultime Diamond Color on vetinen öljymuoto. Käyttö on helppoa ja se levittyy hiuksiin hyvin. Tuote tulee mukavassa läpinäkyvässä puna-meripihkan värisessä pullossa. Muovipullo ei hajoa putoamisen jälkeen. Varusteltu käytännöllisellä ja toimivalla pumpulla. Öljyn tuoksu on hyvin miellyttävä. Koko saattaa vaikuttaa pieneltä (75 ml), mutta tuote on itse asiassa hyvin tehokas. Internetin käyttäjät ylistävät tuotetta usein sen tehokkuuden ja käyttömukavuuden ansiosta. Plussaa myös siitä, että se ei latista hiuksia ja antaa kauniin kiillon hiuksille.

TARKOITUS:

Essence Ultime Diamond Color Oil on suunniteltu naisille, jotka haluavat välittömän kiillon värjättyihin hiuksiin tai hiuksiin raidoilla. Tuote on ihanteellinen naisille, jotka kiiltävien hiusten lisäksi haluavat kokonaisvaltaista hoitoa. Se sopii myös lyhyempää tuoteselostetta etsiville ihmisille. Ystävällinen sisältö ja suuri määrä kunnollisia hiuksia hoitavia ainesosia tekevät öljystä sopivan kaikille hiustyypeille, ei ainoastaan värjätyille.

OHJEET:

On melkein perinne, että kauneusöljyjä voi käyttää kolmella tavalla:

 1. Ennen hiusten pesemistä, hieman kosteisiin hiuksiin voimistamaan väriä.
 2. Pesemisen jälkeen (myös kosteisiin hiuksiin) sulkemaan suojakerroksen ja vähentämään huokoisuutta.
 3. Kuiviin hiuksiin, antamaan kiiltoa ja väriä.

HYVÄT PUOLET:

 • auringonkukkaöljy ja aprikoosinkiviöljy
 • Ultima 4-Complex valitut ainesosat
 • ei latista hiuksia
 • kiiltävät hiukset välittömästi
 • tehokas
 • kätevä käyttö
 • miellyttävä tuoksu

HUONOT PUOLET:

 • sisältää alkoholia