Schwarzkopf. Gliss Kur Hair Repair

Tuote:Gliss Kur Hair Repair
Arvoaste:

Schwarzkopf Gliss Kur tarjoaa paljon erilaisia hiusöljyjä. Jokaisella on oma tehtävänsä mutta kaikki kosteuttavat ja ravitsevat kuivia sekä vaurioituneita hiuksia. Schwarzkopf yrittää ennustaa naisten tarpeet huomioimalla sen, että eri naiset elävät erilaista elämää. Siksi sarja tarjoaa monia tuotteita, joiden ominaisuudet perustuvat öljyihin. Schwarzkopf Gliss Kur Damaged Dry Hair Repair Serum Spray Hair Oil suositellaan naisille, joiden hiukset eivät tarvitse erikoishoitoa.

Tuotetta voi käyttää vaurioituneiden ja kuivien hiusten päivittäiseen hoitoon.

Schwarzkopf-Gliss-Kur-Hair-Repair

KUVAUS:

Gliss Kur Hair Repair ei ole sama versio kuin Gliss Kur Ultimate Color Oil. Tämä versio ei ole suunniteltu värjättyjen hiusten suojaksi. Öljyn tehtävä on hoitaa ja ravita hyvin vaurioituneita, kuivia ja hauraita hiuksia. Versio värjätyille hiuksille sisältää jopa kahdeksaa öljyä ja Gliss Kur Hair Repair sisältää vain kahta öljyä: auringonkukansiemenöljyä (Helianthus Annus Seed Oil/Sunflower Seed Oil) ja arganöljyä (Argania Spinosa Kernel Oil).

Yllä mainitut öljyt ovat täydellisiä kuivien hiusten hoitoon, koska ne kosteuttavat intensiivisesti ja paikkaavat hiusten rakennetta. Auringonkukkaöljy sisältää paljon nuoruuden vitamiiniksi kutsuttua E-vitamiinia. Se sisältää myös paljon beetakaroteenia , joka suojaa haitalliselta UV-säteilyltä ja hidastaa ikääntymisprosesseja. Öljy sisältää myös lesitiiniä, joka kiinteyttää solukalvoa. Se on lisäksi omega-6 happojen lähde. Arganöljy kosteuttaa ja ravitsee hiuksia sekä suojaa niitä korkeilta lämpötiloilta. Se kesyttää takkuiset hiukset ja parantaa niiden kestävyyttä. Hiuksista tulee kiiltävät ja helpot muotoilla. Arganpähkinän uute stimuloi hiuskasvua.

Valmistaja lupaa tuoda äärimmäisen pehmeät ja kiiltävät hiukset latistamatta niitä. Tuote tekee hiuksista sileät ja ravitsee syvästi, tehden hiuksista joustavat ja suojatut sääolosuhteiden haitallisilta vaikutuksilta. Hiukset eivät enää välitä auringosta, tuulesta tai pakkasesta. Gliss Kur Oil sisältää auringonsuojan, joka voimistaa luonnollisten öljyjen toimintaa. Alkoholi löytyy valitettavasti hyödyllisten öljyjen jälkeen tuoteselosteesta.

Pullo on kaunis ja sisältää 75 ml tuotetta, joka on hajultaan intensiivinen ja miellyttävä. Öljy on aika paksua. Käyttö ei ole helppoa mutta tuote on tehokas. Siinä on kauniin kultaisen värinen muovipumppu.

TARKOITUS:

Tuote sopii kaikille hiustyypeille. Se puhuttelee etenkin naisia kuivilla ja vaurioituneilla hiuksilla, jotka vaativat erityishuolenpitoa.

OHJEET:

Gliss Kur Ultimate Color tuotteen tapaan, sitä voi käyttää kolmella tavalla:

 1. Ennen hiusten pesemistä hiushoidon tehostamiseksi.
 2. Pyyhekuiviin hiuksiin joustavuuden antamiseksi.
 3. Kuiviin hiuksiin suojaksi ja hiusten kesyttämiseksi.

HYVÄT PUOLET:

 • kaksi hyvin valittua öljyä
 • tehokas
 • ei latista hiuksia
 • huomattavasti kiiltävämmät ja hallittavammat hiukset
 • auringonsuoja
 • miellyttävä tuoksu

DISADVANTAGES:

 • pieni pumppu
 • suuri määrä alkoholia