Schwarzkopf Gliss Kur Thermo – protect

Tuote:Gliss Kur Hair Repair, Thermo - protect
Arvoaste:

Schwartzkopf ymmärtää monipuolisuuden tarpeen kauneusalalla. Tämän takia yritys yrittää luoda tuotteita, jotka vastaavat kaikkien naisten tarpeita.

Kuumuuden vaurioittamille hiuksille yritys lanseerasi kuumuudelta suojaavan – kuivan öljysuihkeen.

Schwarzkopf-Gliss-Kur-Hair-Repair-Thermo---protect

KUVAUS:

Dry Oil from Gliss Kur tunkeutuu hiuksiin välittömästi jättämättä jälkiä hiusten pinnalle – ei latista, ei rasvaista pintaa. Se luotiin kaikille heille, jotka altistavat hiuksensa korkeille lämpötiloille jatkuvasti. Sitä rakastavat naiset, jotka föönaavat usein ja ottavat aurinkoa.

Gliss Kur Hair Repair Thermo Protect koostuu jopa seitsemästä siemenuutteesta ja yhdestä tyypillisestä kukkauutteesta – ruusuöljy.
Mitä öljyjä tulee vastaan? Miten ne vaikuttavat hiuksiin?

Auringonkukkaöljy (Helianthus Annus Seed Oil / Sunflower Seed Oil) vähentää hiusten kuivuutta ja ehkäisevät takkuja. Lisäksi, se taistelee sähköisyyttä vastaan ja palauttaa pehmeyden sekä sileyden hiuksiin.

Arganöljy (Argania Spinosa Kernel Oil) on ihanteellinen muotoilun ja eri käsittelyjen vaurioittamien hiusten hoitoon. Suojaa hyvin kuumuudelta. Öljy tekee hiuksista sileät ja kosteuttaa niitä.

Safloriöljy (Carthamus tinctorius) sisältää jopa kuutta tyydyttymätöntä rasvahappoa. Tarjoaa vahvoja elvyttäviä vaikutuksia, hidastaa hiusten ikääntymisprosesseja ja parantaa hiussolujen toimintoja.

Makadamia öljy (Macadamia ternifolia Seed Oil) imeytyy hyvin, eikä jätä öljyistä pintaa hiuksiin. Haihtuu välittömästi hiusten pinnalta, raviten niitä sisäpuolelta. Kosteuttaa ja vahvistaa karheita, kuivia ja elottomia hiuksia.

Oliiviöljy(Olea Europaea Fruit Oil) parantaa hiusten kestävyyttä. Sisältää A-, E-, D- ja K-vitamiineja ja ehkäisee vapaiden radikaalien muodostumisen. Hidastaa hiusten ikääntymisprosesseja.

Aprikoosinkiviöljy (Prunus Armeniaca Kernel Oil) – sopii jokaiselle hiustyypille, tarjoaa pehmeyttä ja joustavuutta hiuksille. Öljy parantaa kestävyyttä hajoamista ja vaurioita vastaan. Lisäksi, se ehkäisee kaksihaaraisten muodostumisen ja suojaa erilaisilta sääolosuhteilta.

Manteliöljy (Prunus Amygdalus Dulcis Oil) on kevyt ja hellävarainen, suojaava aine, joka imeytyy hiuksiin todella hyvin. Se sisältää paljon A- ja E-vitamiineja, jotka palauttavat nuoruuden ja joustavuuden hiuksiin.

Gliss Kur Hair Repair Thermo Protect on täydellinen lisätuote luonnollisten öljyjen erikoishoitoon. Yksittäisenä tuotteena se voi kuitenkin olla liian heikko. Se pitää varmasti huolen muotoilusta, hoidosta ja kiillon lisäämisestä mutta ei käsittele hiuksia kokonaisvaltaisesti. Hiusten elvytykseen ja paikkaamiseen kannattaa käyttää täyteläisempiä öljyjä.

Tuotteen koko on 150 ml. Tuote on hyvin tehokas, koska sitä levitetään ainoastaan kosteisiin hiuksiin pesemisen jälkeen. Siinä on miellyttävä tuoksu, joka muistuttaa eksoottisia öljyjä ja suitsutuspuikkoja.

Pumppu ei valitettavasti suihkuta tuotetta kevyesti ja seurauksena, se levittyy epätasaisesti. Joskus se aiheuttaa suuria pisaroita pinnalle, jotka täytyy hieroa hiuksiin.

TARKOITUS:

Tuote on suunniteltu kaikille heille, jotka öljyisten hoitavien aineiden lisäksi tarvitsevat hiuksia vahvistavaa tuotetta. Se suojaa hiuksia, jotka altistuvat kuumalle ilmalle.

OHJEET:

Suihkuta etäältä kosteille, pyyhekuiville hiuksille.

HYVÄT PUOLET:

  • suuri määrä öljyjä
  • tehokas
  • miellyttävä tuoksu
  • helppokäyttöinen
  • imeytyy välittömästi
  • ei latista hiuksia

DISADVANTAGES:

  • ei riitä yksittäisenä elvyttävänä tuotteena, mutta toimii loistavasti lisätuotteena
  • suutin ei suihkuta tasaisesti