Schwarzkopf Schauma Cream & Oil

Tuote:Schwarzkopf Schauma Cream & Oil
Arvoaste:

Schwarzkopf käyttää vapaaehtoisesti luonnollisia öljyjä monissa eri tuotteissa. Jos etsit öljyjä sisältävää kauneustuotetta, katso yrityksen tarjous läpi. Paksujen erikoisöljyjen lisäksi, joista kaikki eivät pidä, yritys on lanseerannut kevyen, vaivattoman hiuksiin jätettävän suihkeen.

Mitä se sisältää ja miten Schauma Cream & Oil toimii?

Schwarzkopf-Schauma-Cream-&-Oil

KUVAUS:

Aluksi tulisi huomioida, että valmistaja on nimennyt tuotteen “hoitoaineeksi”. Se on itse asiassa hyvin hellävarainen suihke nestemäisellä koostumuksella . Se on vesipohjainen. Tuote ei liity mitenkään muihin hiuksia hoitaviin paksuihin öljyihin. Arganöljyn (Argania Spinosa Kernel Oil) määrä sisällössä ei ole kovinkaan suuri, se toimii vain kaunistavana ainesosana muiden joukossa. Se löytyy tuoteselosteesta heti alkoholin ja takkuja ehkäisevien aineiden jälkeen.

Hoitoaine on suunniteltu hoitamaan hauraita hiuksia ja kaksihaaraisia. Suuttimen ansiosta kevyen koostumuksen voi suihkuttaa hiuksiin helposti ja tasaisesti. Samalla, se antaa partikkeleiden tunkeutua hiuksiin syvästi. Tämän ansiosta voit olla varma, että kaikki tärkeät ainesosat pääsevät sinne, minne pitääkin. Arganöljy kosteuttaa ja ravitsee hiuksia, tarjoaa suojan korkeilta lämpötiloilta ja ehkäisee takkuja. Öljy tekee hiuksista kestävät ja kiiltävät.

Tuote toimii parhaiten hiusten pesemisen jälkeen, koska se tekee kuivien ja takkuisten hiusten harjaamisesta helpompaa. Lisäksi, Schauma Cream & Oil öljyä on täydennetty proteiineilla, jotka pitävät huolen hiusten kunnosta, hidastavat ikääntymisprosesseja ja vahvistavat solujenvälisiä peptidisidoksia.

Hoitoaine on ihanteellinen lisä päivittäiseen hiustenhoitoon. Se ei elvytä hiuksia mutta suojaa, kesyttää ja helpottaa muotoilua. Öljy on täydellinen, kun haluaa kiiltävät ja kauniit hiukset välittömästi.

Pakkaus näyttää suihkeelta tai voiteelta. Tuote itse on vetinen ja sileä, joten kiinnitetty suutin helpottaa käyttöä. Tuoksu on hyvin makea – oikeastaan hieman vaniljainen. Pullon koko on suuri (200 ml). Suutin suihkuttaa hoitoainetta todella hyvin. Jotta tuote levittyisi tasaisesti, suihkuta tuotetta useita kertoja. Sen tehokkuus riippuu henkilökohtaisista tarpeista ja hiusten pituudesta. Tuotetta voi, itse asiassa, käyttää useita kertoja päivän aikana, aina kun siltä tuntuu. Hiusten ollessa äärimmäisen kuivat, tuote loppuu nopeasti.

On huolestuttavaa, että komedogeeninen ainesosa ja alkoholi ovat jo toinen ainesosa tuoteselosteessa.

TARKOITUS:

Hoitoaine on suunniteltu hoitamaan… periaatteessa kaikkia hiustyyppejä. Se on upea vasta-aine kaksihaaraisille ja siitä pitävät naiset, joilla on pitkät hiukset ja tarvitsevat päivittäistä suojaa latistamatta hiuksia. Tuote parantaa huomattavasti hauraiden hiusten kuntoa, hoitaa ja palauttaa joustavuuden.

OHJEET:

Hoitoainetta tulisi suihkuttaa pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin etäältä. Suihke levittyy hiuksille tasaisesti.
Sitä voi myös suihkuttaa päivittäin kuiville hiuksille – aina kun siltä tuntuu. Kosteuttaa hyvin, lisää kiiltoa ja kaunistaa hiuksia.

HYVÄT PUOLET:

  • todella kevyt koostumus
  • hyvin tehokas, vaivaton käyttö
  • kosteuttaa hiuksia
  • hoitaa huomattavasti
  • täydellinen rannalle
  • antaa kiiltoa
  • helpottaa muotoilua

HUONOT PUOLET:

  • sisältää alkoholia