Timotei Precious Oils

Tuote:Timotei, Precious Oils
Arvoaste:

Timotei -yritys viittaa mielellään luontoon tehdessään tuotteitaan. Nämä kauneustuotteet ovat kevyitä ja hellävaraisia koostumukseltaan.

Samoja ominaisuuksia voi löytää elvyttävästä Precious Oils beauty mist, argan and almond oil with a jasmine extract.

Timotei Precious Oils

KUVAUS:

Timotei elvyttävä suihke sisältää kolmea öljyä :

 • Arganöljy (Argania Spinosa Kernel Oil), joka on täydellinen vaurioituneille hiuksille ja suojaa niitä haitallisilta mekaanisilta käsittelyiltä (intensiivinen harjaus, kuivaus, vetäminen, suoristaminen). Lisäksi, se antaa kiiltoa ja kosteuttaa.
 • Manteliöljy (Prunus Amygdalus Dulcis Oil) – on täynnä niin sanottuja nuoruuden vitamiineja A ja E, jotka tuovat joustavuutta ja kosteutta.
 • Jasmiiniöljy (Oleum Jasmini) – , jota käytetään usein hoitoaineissa, joiden on määrä vahvistaa hiusten väriä ja loistoa. Vahvistaa intensiivisesti ja antaa pehmeyttä.

Yllä mainittujen öljyjen vaikutuksia parantaa suojaava kookosöljy (Cocos Nucifera Oil). Timotei Precious Oils ei sisällä haitallisia parabeeneja. Tuote on hyvin kevyt, vesipohjainen hoitoaine, joka on ihanteellinen rasvaisia ja raskaita ainesosia kammoaville hiuksille.

Haitallisten parabeenien puute on hyvä uutinen kaikille. Huono uutinen on se, että alkoholin ja glyseriinin määrä tuotteessa on valitettavasti suurempi kuin öljyjen.

Timotei Precious Oils tulee miellyttävässä, kätevässä pullossa suuttimella. Suhteellisen suuri koko ei kuitenkaan takaa, että tuote kestäisi kauan. Kaikki riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja käyttömenetelmistä. Kannattaa muistaa, että tuotetta voi käyttää jopa monesti päivässä. Suihke on äärimmäisen kevyt ja imeytyy helposti. Se ei latista hiuksia tai tee niistä rasvaisia.

Valitettavasti, suutin on huono. Se ennemmin roiskii tuotetta kuin suihkuttaa sitä. Hyvä ratkaisu olisi yksinkertaisesti kaataa tuote toiseen pulloon tarkemmalla suihkutuksella.

TARKOITUS:

Suihketta ei suositella hoitotoimenpiteeksi, vaan päivittäiseksi suojaksi ja kurittomien sekä takkuisten hiusten muotoilun helpottamiseksi. Lisäksi, se on hyvä kumppani rannalla. Päivällä käytettynä se tarjoaa suojan haitalliselta auringon säteilyltä. Valmistaja ei määrittele, minkätyyppisille hiuksille tuotetta suositellaan mutta kevyt koostumus tekee siitä käyttömahdollisuuden kaikille hiustyypeille.

OHJEET:

Timotei suihketta voi suihkuttaa kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen, suojaksi korkeilta lämpötiloilta tai kuiviin hiuksiin monta kertaa päivässä. Hoitoaine kesyttää hiukset, antaa niille kiiltoa ja suojaa polttavalta auringolta.

HYVÄT PUOLET:

 • sisältää neljää hiusöljyä
 • äärimmäisen kevyt, ei latista hiuksia
 • suuri koko
 • miellyttävä tuoksu, ei raskas tai imelä
 • ei sisällä parabeeneja
 • kätevä pullo

HUONOT PUOLET:

 • paljon alkoholia ja glyseriiniä
 • suutin ei toimi kunnolla